MUSKARI-ILMOITTAUTUMINEN KAUDELLE 2020-2021 on auki yläkuvan linkistä. Ilmoittaudu lähinnä sopivaan ryhmään ja laita mahdolliset huomiot lisätiedot-kenttään. Ryhmät näkyvät alapuolella. Kysymyksissä voit olla yhteydessä Riittaan p.0503906665 tai riitta.luiro@evl.fi

Muskarit

Musiikki vaikuttaa meihin syvästi jokaisessa elämänvaiheessa. Muskarit tarjoavat musiikin riemua alle kouluikäisille lapsille vanhempineen. Muskarissa lapsi tutustuu musiikin peruselementteihin laulaen, leikkien, rytmi- ja kehonsoittimia soittaen, liikkuen ja kuunnellen. Muskarit tukevat lapsen kokonaisvaltaista kasvua, mm. kielellistä kehitystä ja motorisia taitoja. Seurakunnan muskarissa hengelliset laulut ovat osa toimintaa.

Lapset osallistuvat muskariin yhdessä aikuisen (aikuinen voi olla äiti, isä, mummi, kummi...) kanssa, paitsi leikki-ikäisten ryhmän lapset. Muskareita on tarjolla noin 3 kuukauden iästä 5-vuotiaaksi. Voit käydä muskarissa tutustumassa maksutta.

Aikataulut:

Muskarin syyskausi 2020 alkaa viikolla 34 17.8. alkaen ja loppuu viikolla 49 eli joulukuun vaihtuessa.

Syysloma on viikolla 42.

Hinnasto:

Muskarin kausimaksu 50€, toinen lapsi 40€, kolmas lapsi 30€. Syyslukukausi (50€) ja kevätlukukausi (50€) laskutetaan erikseen, mutta ilmoittautuminen on voimassa syksystä kevääseen.

Perhemuskarissa perhemaksu 80€, jos perheestä on useampi lapsi.

Toivomme että maksu ei ole este seurakunnan muskariin tulemiselle, joten ota rohkeasti asia puheeksi Riitan kanssa mikäli on tarvetta.
Myös mikäli korona tekee muutoksia kauden toimimiseen, niin maksut katsotaan tilanteen mukaan.

Tervetuloa mukaan!

Muskariryhmät Tiistaisin

Muuramen kirkon sivusalissa (Sanantie 7) :

klo 9.00-9.45 isojen taaperoiden muskari 2-3-vuotiaille/ perhemuskari

klo 10.00-10.45 taaperomuskari 1-2-vuotiaille

klo 11-11.40 vauvamuskari

Nappulakuppila on samaan aikaan srk-kodin yläkerrassa klo 9-12 eli välillä voi käydä muskarissa.

Kinkomaalla koulun kerhotilassa (Purotie 2):

klo 16.30-17.15 perhemuskari

Uusi vauvaryhmä voidaan aloittaa erikseen mikäli on tarpeeksi innokkaita vauvoja. Vaihtoehdot ovat kirkolla klo12 tai Kinkomaalla klo15.45. Ilmoittatumislinkin kautta voit ilmaista kiinnostuksesi :) !