nuoria kirkossa

Nuorille

​​​​Tsekkaa meidät somesta: instassa meidät löytää nimimerkillä @muuramennuorisrk ja facebookista Muuramen nuori seurakunta. Jos sulla on tarvetta jutella kahden kesken, ota yhteyttä Sariin, Peteen tai Johannaan.

Näiltä sivuilta löydät tietoa Muuramen nuoren seurakunnan toiminnasta: viikkotoiminnasta eli nuortenilloista ja ryhmistä, isostoiminnasta sekä ajankohtaisista leireistä ja retkistä.

ILMOITTAUDU ISOSEKSI TALVIRIPARILLE  2021 tästä

Nuortenillat

Joka toinen perjantai klo 18-19 Teamssissa

Nuortenillat ovat Muuramen seurakunnan viikon kohokohtia! Tule mukaan kuulemaan Jumalan sanaa, rukoilemaan, skabailemaan ja juttelemaan! :) Ei anneta koronan lopettaa hauskan pitoa!

Linkki niltaan tulee instagambioon @muuramennuorisrk ja yhteiseen Whatsapp-ryhmään.

Illat ovat avoimia kaikille yläkouluiästä alkaen.

Seuraava nuortenilta on Teamssissa perjantaina 19.2. klo 18 eteenpäin.

Tule rohkeasti mukaan! <3

Tiimit

Tule tekemään nuortenilloista näköisesi!

Haluatko vaikuttaa siihen, mitä nuortenilloissa tapahtuu? Onko sinulla lyömätön idea? Tai haluatko ylipäänsä olla mukana tekemässä ja auttamassa? Ilmoittaudu Tiimeihin!

Tällä hetkellä Tiimejä on kolme: Musatiimi, Keittiötiimi ja Ohjelmatiimi.

Ilmoita itsesi mukaan TÄSTÄ tai laittamalla viestiä Johannalle.

NUORTEN SOLU

Kaipaatko kasvaa uskossa ja jakaa asioita pienemmässä, luottamuksellisessa ryhmässä? Tule nuorten soluun!

Solu on pienryhmä, joka kokoontuu noin jokatoinen viikko ja sen tarkoituksena on:

1.) kasvaa uskossa (luetaan Raamattua tai jotakin solumatskua)

2.) tukea solukavereita (jaetaan elämää ja rukoillaan asioita yhdessä).

Solu on suljettu, pysyvä ryhmä, jossa samat ihmiset sitoutuvat käymään pidemmän aikaa. Näin luottamus pääsee syntymään ja on helpompi jakaa asioita.

Solut tapaavat joka toinen viikko. Kysy lisää tai ilmoittaudu mukaan Johannalle!

Nuorten ryhmät

Nuorten ryhmiä vetävät nuoret itse ja ne kokoontuvat joka viikko (ellei toisin mainita). Kokoontumispaikka on seurakuntakodin nuortentila (Sanantie 5, alakerta).

Pelikerho (Tauolla koronan vuoksi)

Torstaisin klo 17-19. Kerhossa pelataan eri pelejä ja kinataan säännöistä ;) Ilolla mukaan! Kerhon vetäjinä Elias Pasanen ja Milka Villgren.

Nuorten musaryhmä AKARI

Matalan kynnyksen kuoro- ja bändiryhmä kaikille musiikista ja laulamisesta kiinnostuneille nuorille. Luvassa hengellistä musaa meiltä ja maailmalta sekä mahtavaa meininkiä! Akari keikkailee mm. Muuramessuissa, ja harjoittelee niitä varten. Ohjaamassa Aapo Tähkäpää. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan, ota yhteyttä Aapoon: 050 541 4610

Vaikuta!

Haluatko vaikuttaa toimintaan tai tehdä jotakin ihan uutta? Kerro toiveesi ja ideasi rohkeasti  työntekijälle!

Joosua 1:9: Muista että olen sanonut sinulle: ole rohkea ja luja, älä pelkää äläkä lannistu...