Hiljaisuuden retriitti 4.-6.10.2019

su 6.10. kello 17.00

Muu tila

Luottamuksen pyhiinvaeltajina. Riihon Majatalossa Keuruulla. Hiljaisuus on lempeä olotila, kun sille vain antaa luvan. Kun muut äänet vaikenevat, sinulle itsellesi jää tilaa. Hiljaisuudessa voit tutkia, miten juuri nyt jaksat ja mitä sinulle kuuluu. "Lähtekää mukaani johonkin yksinäiseen paikkaan, niin saatte levähtää." (Mark.6:30-34) Tämä Jeesuksen kehotus opetuslapsille oli hyvin lähellä hiljaisuuden rertriitin periaatetta: irrottautumista siitä, mikä uuvuttaa. Lähtemällä yhdessä lähelle luontoa ja Luojaa.

Ilmoittaudu mahdollisimman pian, kuitenkin 20.9. mennessä Anna Maria Siljanderille 050 5943 238 tai ansku.siljander@evl.fi. Retriittiin mahtuu vain 14 osallistujaa. Täysihoito yhden hengen huoneissa 150 euroa. Ilmoittautuneille lähetetään lisätietoa. Retriitin ohjaajina toimivat Kalevi Rautjoki ja Anna Maria Siljander.17.00


Katso myös

to 14.11. klo 18.00

Srk-koti yläkerta

Alfa-kurssi

JOKAISELLA ON KYSYMYKSIÄ
Alfa-kurssilla voit tutkia kristinuskoa, kysellä ja jakaa näkemyksiäsi. Tai jos rippikoulu jäi käymättä, voit käydä sen Alfassa. Aiheina mm. Miten on mahdollista uskoa? Kuka Jeesus on? Vieläkö Jumala parantaa? Miten Jumala johdattaa? Joka kerta aloitetaan ruokailulla ja sitä seuraa rento alustus illan aiheesta. Sen jälkeen keskustellaan pienemmissä ryhmissä. Oikeita ja vääriä kysymyksiä ei ole.
pe 15.11. klo 9.30

Rajalan kerhotila

Perhekerho

Yhteistä olemista ja tekemistä.
pe 15.11. klo 10.00

 Perhekeskus - Virastotie 5

Vauvojen aamu

Vauvojen aamua (aiempi vauvapiiri) toteutetaan yhdessä perhekeskuksen, neuviolan ja seurakunnan kanssa.