Alfa-kurssi

to 12.12. kello 18.00

Srk-koti yläkerta

JOKAISELLA ON KYSYMYKSIÄ
Alfa-kurssilla voit tutkia kristinuskoa, kysellä ja jakaa näkemyksiäsi. Tai jos rippikoulu jäi käymättä, voit käydä sen Alfassa. Aiheina mm. Miten on mahdollista uskoa? Kuka Jeesus on? Vieläkö Jumala parantaa? Miten Jumala johdattaa? Joka kerta aloitetaan ruokailulla ja sitä seuraa rento alustus illan aiheesta. Sen jälkeen keskustellaan pienemmissä ryhmissä. Oikeita ja vääriä kysymyksiä ei ole.

Jos tarvitset lastenhoitoa tai haluat ilmoittautua, ota yhteyttä Anskuun 050 5943 238. Voit myös vain tulla paikalle ensimmäisellä kerralla. Kurssi on ilmainen.
HUOM! Aika ja paikka: 19.9.-6.2. joka toinen to klo 18-20.15. Leppiniemien kotona Tervamäessä, Teerentie 2.
Tule rohkeasti mukaan!


Katso myös

pe 24.1. klo 10.00

Muu tila

Ruokajakelu - Mannatupa

Ruokajakelu Muuramelaisille
pe 24.1. klo 16.00

Srk-koti nuortentila

Nuorten musaryhmä Akari

Nuorten musaryhmä Akari, treenit erikseen sovittuina perjantaina srk - kodilla klo 16-18 tai sunnuntaina ennen muuramessukeikkoja. Katso tarkat ajat nettisivuilta. Ohjaajana Aapo Tähkäpää.
pe 24.1. klo 18.00

Srk-koti nuortentila

Nuortenilta

Nuortenillat ovat Muuramen nuoren seurakunnan viikon kohokohtia! Tule viettämään aikaa ystävien kanssa mm. hyvän opetuksen, yhteisen hauskanpidon, pelailun, jammailun ja hengailun merkeissä. Paikalla aina joku nuorisotiimistämme sekä nuoria vapaaehtoisia.