Nuortenilta

Srk-koti nuortentila

Nuortenillat ovat Muuramen nuoren seurakunnan viikon kohokohtia! Tule viettämään aikaa ystävien kanssa mm. hyvän opetuksen, yhteisen hauskanpidon, pelailun, jammailun ja hengailun merkeissä. Paikalla aina joku nuorisotiimistämme sekä nuoria vapaaehtoisia.

Illat ovat avoimia kaikille yläkouluiästä alkaen. Iltaan kuuluu niin vapaata oleilua kuin ohjelmallista osuutta. Ilta päättyy aina yhteiseen hartaushetkeen tai kerran kuussa pidettävään nuorten omaan iltakirkkoon. Ovet ovat auki koko ajan, voit tulla ja mennä vapaasti. Tuu mukaan! :)

Pelikerho

Nuorten pelikerho torstaisin klo 16-18 srk-kodilla nuortentilassa. Vetäjinä Joona ja Elias

Isoskoulutus

Isoskoulutus joka toinen torstai klo 18-20

Srk-koti yläkerta

Alfa-kurssi

JOKAISELLA ON KYSYMYKSIÄ
Alfa-kurssilla voit tutkia kristinuskoa, kysellä ja jakaa näkemyksiäsi. Tai jos rippikoulu jäi käymättä, voit käydä sen Alfassa. Aiheina mm. Miten on mahdollista uskoa? Kuka Jeesus on? Vieläkö Jumala parantaa? Miten Jumala johdattaa? Joka kerta aloitetaan ruokailulla ja sitä seuraa rento alustus illan aiheesta. Sen jälkeen keskustellaan pienemmissä ryhmissä. Oikeita ja vääriä kysymyksiä ei ole.