Sanajumalanpalvelus

su 22.3. kello 10.00 - 11.30
 Striimattuna Muuramen kirkosta

Marianpäivän sanajumalanpalvelus, joka toteutetaan videojumalanpalveluksena eli striimauksena.

Jumalanpalvelukset Muuramen seurakunnassa jatkuvat hieman normaalista poikkeavalla tavalla. Koronaepidemian takia ne toimitetaan ilman kirkkotilassa läsnäolevaa seurakuntaa. Voit osallistua jumalanpalvelukseen osoitteessa: www.facebook.com/muuramensrk. Lähetystä voit seurata, vaikka sinulla ei olisi Facebook-tunnuksia. Muuramen kirkko on auki hiljentymistä ja rukousta varten ti, to ja su klo 11-13. Seurakunnan työntekijä päivystää kirkossa. Ethän tule, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita

Marianpäivän jumalanpalvelus 22.3. Muuramen kirkosta alkaa klo 10. Suorana lähetettävien jumalanpalvelusten osalta on varauduttava mahdollisiin teknisiin ongelmiin, tämä on hyvä todeta. Jos jostain syystä lähetys Muuramen kirkosta epäonnistuisi, voit osallistua jumalanpalvelukseen esim. Yle Areenassa (https://areena.yle.fi/1-3757226) tai Virtuaalikirkossa (https://www.virtuaalikirkko.fi/). Ylle TV1 lähettää myös jumalanpalveluksia.

Jumalanpalveluksessa ei kanneta kolehtia, koska paikalla ei ole seurakuntalaisia. Kolehdin sijaan seurakuntalaisilla on mahdollisuus osallistua seurakuntien yhteistyöjärjestöjen rahankeräyksiin. Sunnuntaina 22.3. kerätään varoja Herättäjä-Yhdistyksen kautta kirkon rakentamiseen Fatickissa ja syrjäytymisvaarassa olevien ihmisryhmien voimaannuttamiseen Senegalissa. Osallistumalla keräykseen olet mukana heikoimmassa asemassa olevien lähimmäistemme auttamisessa. Lisätietoja keräyskohteesta https://www.h-y.fi/lahjoita/kolehtipyha.html.