Krito-ryhmän ohjaajakoulutus

Tervetuloa Krito-ryhmän ohjaajakoulutukseen 15.1. 2022

Muu tila

Kiinnostaako sinua Kristus-keskeinen eheytyminen ja sielunhoitotyö? Tervetuloa Krito-ryhmän ohjaajakoulutukseen. Krito-ryhmä on sielunhoidollinen vertaisryhmä. Sen työvälineet ovat omasta elämästä kertominen, toisten kuunteleminen, kirjoittaminen ja rukous. Ryhmänvetäjä on samalla myös ryhmän jäsen. Lähdetään yhteiselle kasvumatkalle!

Koulutus antaa valmiudet Krito-ryhmän vetämiseen ja ryhmän käynnistämiseen seurakunnassa. Koulutus on tarkoitettu seurakuntien vapaaehtoisille. Kouluttajana on Kansan Raamattuseuran Krito-työn koordinaattori Merja Lehtinen. Päivä sisältää aamu- ja iltapäiväkahvit sekä kevyen lounaan.
Ilmoittautumiset viimeistään ma 10.1. Päivi Honkoselle: paivi.honkonen@evl.fi tai p. 050-594 3229

Koulutuksen sisältö:
- Kristillinen toipumisryhmä sielunhoidon välineenä