Air-messu

su 13.11. klo 16.00 – 18.00
Kuvassa Kirsi Rostamo

Kirkko

Tule viettämään isänpäivää kanssamme iloiseen AIR*-messuun ja kuulemaan miten RadioDei sai alkunsa!
(*armoa, iloa, rakkautta)

Ilon iltapäivät ja AIR-messut (#armoailoarakkautta) ovat yhteisöllistä vapaaehtoisvoimin toteutettua seurakuntatoimintaa, johon kaikki ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Messut ovat musiikillisia ja rentoja ja niiden aikana on myös rukouspalvelu. Musiikista vastaa isänpäivän kunniaksi Nuorten messubändi ja puhujavieraana on Radio Dein perustaja ja päätoimittaja Kirsi Rostamo.
Messuetkoilla alk. klo 15.15 on tarjolla runsaat iltapäiväkahvit ja seurustelua. Messujen aikana perheen pienimmille skideille ja vähän isommille junioreille on omaa ohjelmaa ja kokemuksellinen raamis. Tule rohkeasti mukaan yksin tai yhdessä!
Lisätietoja messuista ja vapaaehtoistoiminnasta antaa Mia-pastori, 050 594 3238 tai mia.hagman@evl.fi.
  • Nuorille Nuorille
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille