Valtakunnallinen Se löytyi -kampanja 19.9. – 17.10.

Muuramen seurakunta on mukana valtakunnallisessa SE LÖYTYI -mediamissiossa yhdessä lähes neljänsadan muun seurakunnan ja neljänkymmenen järjestön kanssa. Kaikki me haluamme viedä eteenpäin viestiä siitä, miten usko voi muuttaa elämää ja antaa sille uuden merkityksen.

Missiokuukauden aikana saat kotiisi Missio-kirjan, jossa on kuusitoista kertomusta eri ihmisiltä siitä, miten he löysivät uskon ja miten se on vaikuttanut heidän elämäänsä. Kirjanen jaetaan jokaiseen kotiin, ellei postilaatikossa ilmaisjakelukieltoa. Voit pyytää kirjan myös seurakunnasta.

Missio-kirjasta löydät vastauksia kysymyksiin kuten ”Kuka Jeesus on?”, ”Voiko elämäni muuttua?”, ”Miten löydän rauhan?”

Missio-työntekijät ja -vapaaehtoiset keskustelevat mielellään näistä ja mistä tahansa elämää ja uskoa koskevista kysymyksistä kanssasi.

Missio-kirjasta löytyy puhelinnumero, johon voit soittaa tai voit olla suoraan yhteydessä Muuramen seurakunnan Missio-vastaaviin: Mia Hagman, p. 050 594 3238 / mia.hagman@evl,fi tai Markus Leppiniemi, p. 050 049 6046 / markus.leppiniemi@gmail.com

Syys-marraskuun aikana Muuramessa ja Jyväskylässä järjestetään erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia lapsiperheille, nuorille ja aikuisille. Tieto missiosta ja alueellista tapahtumista löydät omien nettisivujemme lisäksi klikkaamalla tästä.

MUURAMEN SE LÖYTYI -tapahtumat:

SE LÖYTYI -KOHTAAMISPAIKKA la 24.9., 1.10., 8.10. ja 15.10. klo 12-14 ja klo 18-20 Mannatuvalla (Virastotie 2, sisään Pizzapuodin vierestä). Tarjoamme kahvit ja pientä syötävää.

To 29.9. klo 20 GOSPEL-ILTA Ravintola Muurmannissa, Virastotie 5. Vapaapääsy, pientä iltapalaa. Musiikissa The Mission Men -bändi.

Ke 26.10. klo 18 MITÄ JÄRKEÄ USKOSSA ON? Tule kuulemaan, kyselemään, keskustelemaan. Heikki Myllykoski alustaa aiheesta. Kahvitarjoilu. Paikka: Muuramen seurakunnan tilat, Virastotie 2 (sisään R-kioskin oik. puolelta).

LA 29.10. klo 15-17 MISSIOMIX -TAPAHTUMA Muuramen Kulttuurikeskuksessa (Nisulantie 1) n. 6-12 vuotiaille ja heidän huoltajilleen. Riemukas ja liikunnallinen iltapäivätapahtuma Kulttuurikeskuksessa klo 15-17. Aikuisille omaa ohjelmaa.

LA 29.10. klo 18 JIPUN KONSERTTI Muuramen kirkossa. Vapaapääsy.

Lisätietoja kaikista tapahtumista antaa Mia Hagman, p. 050 594 3238 / mia.hagman@evl.fi

Se löytyi oranssi MISSIO 2022 logo.