muskari

Muskarit

MUSKARI-ILMOITTAUTUMINEN KAUDELLE 2020-2021 ALKAA TÄÄLLÄ 1.8.2020 klo 8.00. Ilmoittaudu lähinnä sopivaan ryhmään ja laita mahdolliset huomiot lisätiedot-kenttään. Suunnitellut ryhmät näkyvät alapuolella ja ne voivat hieman elää ryhmäkokojen ja/tai toiveiden mukaan. Toiveista voit olla yhteydessä Riittaan jo kesän mittaan p.0503906665 tai riitta.luiro@evl.fi

Muskarit

Musiikki vaikuttaa meihin syvästi jokaisessa elämänvaiheessa. Muskarit tarjoavat musiikin riemua alle kouluikäisille lapsille vanhempineen. Muskarissa lapsi tutustuu musiikin peruselementteihin laulaen, leikkien, rytmi- ja kehonsoittimia soittaen, liikkuen ja kuunnellen. Muskarit tukevat lapsen kokonaisvaltaista kasvua, mm. kielellistä kehitystä ja motorisia taitoja. Seurakunnan muskarissa hengelliset laulut ovat osa toimintaa.

Lapset osallistuvat muskariin yhdessä aikuisen (aikuinen voi olla äiti, isä, mummi, kummi...) kanssa, paitsi leikki-ikäisten ryhmän lapset. Muskareita on tarjolla noin 3 kuukauden iästä 5-vuotiaaksi. Voit käydä muskarissa tutustumassa maksutta.

Aikataulut:

Muskarin syyskausi 2020 alkaa viikolla 34 17.8. alkaen ja loppuu viikolla 49 eli joulukuun vaihtuessa.

Syysloma on viikolla 42.

Hinnasto:

Muskarin kausimaksu 50€, toinen lapsi 40€, kolmas lapsi 30€. Syyslukukausi (50€) ja kevätlukukausi (50€) laskutetaan erikseen, mutta ilmoittautuminen on voimassa syksystä kevääseen.

Perhemuskarissa perhemaksu 80€, jos perheestä on useampi lapsi.

Toivomme että maksu ei ole este seurakunnan muskariin tulemiselle, joten ota rohkeasti asia puheeksi Riitan kanssa mikäli on tarvetta.

Tervetuloa mukaan!

Muskariryhmät alustavasti

Seurakuntakodin nuorisotilassa (Sanantie 5):

Maanantaisin

klo 16.15-17.00 leikki-ikäisten muskari 3-5 -vuotiaille ilman aikuista

Tiistaisin

klo 9.00-9.45 isojen taaperoiden muskari 2-3-vuotiaille tai perhemuskari ILMOITTAUDU TÄHÄN MIKÄLI HALUAT ISON TAAPERON KANSSA

klo 10-10.45 taaperomuskari 1-2-vuotiaille

klo 11-11.40 vauvamuskari

Nappulakuppila on samaan aikaan srk-kodin yläkerrassa klo 9-12 eli välillä voi käydä muskarissa.

Keskiviikkoisin

klo 16.15-17.00 perhemuskari

ILMOITTAUDU TÄHÄN MIKÄLI HALUAT SRK-KODIN PERHEMUSKARIIN JA LISÄTIEDOISSA KIRJOITA KUMPI PERHEMUSKARIAJANKOHTA ON TEILLE ENSISIJAINEN, KIITOS

Kinkomaalla koulun kerhotilassa (Purotie 2):

Tiistaisin

klo 16.00-16.40 vauvamuskari n. 3kk-1 -vuotiaille