muskari

Muskarit

HUOMIO! Muskarit eivät kokoonnu toistaiseksi keväällä 2020 koronapandemian takia.

Muskarimummo-Päivi on tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostilla.

Laulaminen ja leikkiminen tuokoon iloa eristäytyneeseen arkeemme!

Muskarit

Musiikki vaikuttaa meihin syvästi jokaisessa elämänvaiheessa. Muskarit tarjoavat musiikin riemua alle kouluikäisille lapsille vanhempineen. Muskarissa lapsi tutustuu musiikin peruselementteihin laulaen, leikkien, rytmi- ja kehonsoittimia soittaen, liikkuen ja kuunnellen. Muskarit tukevat lapsen kokonaisvaltaista kasvua, mm. kielellistä kehitystä ja motorisia taitoja. Seurakunnan muskarissa hengelliset laulut ovat osa toimintaa.

Lapset osallistuvat muskariin yhdessä aikuisen (aikuinen voi olla äiti, isä, mummi, kummi...) kanssa, paitsi leikki-ikäisten ryhmän lapset. Muskareita on tarjolla noin 3 kuukauden iästä 5-vuotiaaksi. Voit käydä muskarissa tutustumassa maksutta.

Hinnasto:

Muskarin kausimaksu 50€, toinen lapsi 40€, kolmas lapsi 30€. Syyslukukausi (50€) ja kevätlukukausi (50€) laskutetaan erikseen, mutta ilmoittautuminen on voimassa syksystä kevääseen.

Perhemuskarissa perhemaksu 80€, jos perheestä on useampi lapsi.

Toivomme että maksu ei ole este seurakunnan muskariin tulemiselle, joten ota rohkeasti asia puheeksi Päivin kanssa mikäli on tarvetta.

Aikataulut:

Kevätkausi 2020 alkaa viikolla . Lomaviikkoja ovat viikot 9, 15 ja 16. Kausi kestää toukokuun viikolle 19. Uudet muskarilaiset ovat tervetulleita mukaan vapaille paikoille! Ilmoittautumislinkki alla.

TERVETULOA!

ILMOITTAUTUMINEN on auki tästä linkistä

Muskariryhmät

Seurakuntakodin nuorisotilassa (Sanantie 5):

Tiistaisin

klo 9.00-9.45 perhemuskari (ryhmässä on vielä tilaa)

klo 10-10.45 taaperomuskari 1-2-vuotiaille

klo 11-11.40 vauvamuskari

Nappulakuppila on samaan aikaan srk-kodin yläkerrassa klo 9-12 eli välillä voi käydä muskarissa.

Keskiviikkoisin

klo 16.00-16.45 leikki-ikäisten muskari 3-5 -vuotiaille ilman aikuista (ryhmässä on vielä tilaa)

Kinkomaalla koulun kerhotilassa (Purotie 2):

Maanantaisin

klo 16.00-16.40 vauvamuskari n. 3kk-1 -vuotiaille (ryhmässä on vielä tilaa)

klo 16.45-17.30 perhemuskari

Lisätietoja antaa vs. kasvatustyönkanttori Päivi Perttilä, 050 3906665, paivi.perttila@evl.fi.