Yläkuva perheillat- sivu

PERHEILLAT MEHTOLASSA

Perheillat  Mehtolassa torstaisin klo 17.30-20.00  aina parittomilla viikoilla alken 12.9. Illoissa on monenlaista mukavaa tekemistä ulkona ja sisällä. Mahdollisuus saunoa ja syödä iltapalaa pientä korvausta vastaan. Iltapalan tuotto lyhentämättömänä Viipurin lasten ja perheiden turvakoti Dikoniin. Osoite: Mehtolanniementie 121A.

KINKOMAAN PERHEILLAT

Parillisilla viikoilla alkaen tiistaisin klo 17.30-20.00 17.9., 1.10., 12.11., 26.11., 10.1. ja 10.12. seurakunnan kerhotilassa Kinkomaan koulun yhteydessä (Purotie 2), käynti alapihan päädystä.

Illat sisältävät toiminnallisia musiikki- ja liikunta tuokioita sisällä ja ulkona. Askartelua, leikkiä ja pelailua. Iltapala pientä maksua vastaan. Tervetuloa koko perheen voimin!

VIRKKAA VÄRKKÄÄ  VÄKERRÄ -KÄSITYÖILLAT MEHTOLASSA

Parillisten viikojen torstaisin  klo 17.30-21.00 19.9 alkaen.
Tule mukaan opettelemaan ja ideoimaan tai vaikka puuhastelemaan omien käsitöidesi parissa. Voimme oppia uusia  kädentaitoja toinen toisiltamme. Tarjolla iltapalaa ja mahdollisuus saunoa. Tule rohkeasti mukaan ja tuo ystäväsikin!
Samanaikaisesti lapsiparkki Rajalassa.

LAPSIPARKKI

Lapsiparkki toimii Rajalan kerhotilassa ( Mertamäentie 2 ) parillisten viikkojen torstaisin klo 17—19.30.
Lapsiparkkiin varataan paikka etukäteen saman viikon maanantaihin klo 16 mennessä mari.hokkanen@evl.fi tai viestillä p. 050 5943235.
Ilmoita Lapsiparkkiin tulevan lapsen nimi ja ikä.
Lapsiparkissa ei ole tarjoilua. Mukaan voi ottaa omat eväät.
Lapsiparkista vastaavat seurakunnan lastenohjaajat.