MUSKARI-ILMOITTAUTUMINEN KAUDELLE 2020-2021 on auki yläkuvan linkistä. Ilmoittaudu lähinnä sopivaan ryhmään ja laita mahdolliset huomiot lisätiedot-kenttään. Ryhmät näkyvät alapuolella. Kysymyksissä voit olla yhteydessä Riittaan p.0503906665 tai riitta.luiro@evl.fi

Ajankohtaista infoa

Muskarit toivomme saavamme pitää kevätperiodina viikolta 15 viikolle 19 (13.4-11.5.). Maksua ei peritä tältä keväältä ollenkaan. Jatkamme syksyn muskareita silloin pienryhmissä, jotta voimme musisoida mahdollisimman turvallisesti. Ilmoittautua voi edelleen yläpuolen linkin kautta, koska tilanteet elävät ja paikkoja voi vapautua elämäntilanteiden muuttumisen vuoksi. Tällä hetkellä on tilaa klo9 Perhemuskarissa/isompien lasten muskarissa ja yhdet paikat klo 10 ja klo11 ​​​​​​​(kts.alempaa tarkemmat ryhmätiedot). Muskareissa suositellaan aikuisille maskia/visiiriä.

Muskarit

Musiikki vaikuttaa meihin syvästi jokaisessa elämänvaiheessa. Muskarit tarjoavat musiikin riemua alle kouluikäisille lapsille vanhempineen. Muskarissa lapsi tutustuu musiikin peruselementteihin laulaen, leikkien, rytmi- ja kehonsoittimia soittaen, liikkuen ja kuunnellen. Muskarit tukevat lapsen kokonaisvaltaista kasvua, mm. kielellistä kehitystä ja motorisia taitoja. Seurakunnan muskarissa hengelliset laulut ovat osa toimintaa.

Lapset osallistuvat muskariin yhdessä aikuisen (aikuinen voi olla äiti, isä, mummi, kummi...) kanssa, paitsi leikki-ikäisten ryhmän lapset. Muskareita on tarjolla noin 3 kuukauden iästä 5-vuotiaaksi. Voit käydä muskarissa tutustumassa maksutta.

Aikataulut:

Muskarin kevätkausi 2021 alkaa poikkeuksellisesti ja näillä näkymin pienillä ryhmillä aikaisintaan viikolla 15 ja päättyy toukokuussa viikolla 19.

Hinnasto:

Muskarin kausimaksu 50€. Syyslukukausi (50€) ja kevätlukukausi (50€) laskutetaan erikseen, mutta ilmoittautuminen on voimassa syksystä kevääseen. Koronan mahdolliset vaikutukset muskarikauteen otetaan huomioon lopullisessa laskutuksessa.

Perhemaksu 80€, jos perheestä on useampi lapsi.

Toivomme että maksu ei ole este seurakunnan muskariin tulemiselle, joten ota rohkeasti asia puheeksi Riitan kanssa mikäli on tarvetta.
Myös mikäli korona tekee muutoksia kauden toimimiseen, niin maksut katsotaan tilanteen mukaan.

Tervetuloa mukaan!

Muskariryhmät Tiistaisin

Muuramen kirkon sivusalissa (Sanantie 7) :

klo 9.00-9.45 isojen taaperoiden muskari 2-3-vuotiaille/ perhemuskari TÄNNE VAPAUTUNUT PAIKKOJA :)

klo 10.00-10.45 taaperomuskari 1-2-vuotiaille YKSI VAPAUTUNUT PAIKKA

klo 11-11.40 isojen vauvojen muskari (n.1-vuotiaille +-muutama kuukausi) YKSI VAPAUTUNUT PAIKKA

klo 12-12.35 pienten vauvojen muskari

Kinkomaalla Vitapoliksen kerhotilassa (Parantolantie 24):

klo 16.30-17.15 perhemuskari

Uusi vauvaryhmä voidaan aloittaa Kinkomaalla klo 15.45-16.15 mikäli on tarpeeksi kiinnostusta. Ilmaise kiinnostuksesi ilmoittautuessasi perheryhmään tai kirkon vauvaryhmään.