Nuoret auringonlaskussa

Tervetuloa mukaan Muuramen seurakunnan nuortentoimintaan!

Näiltä sivuilta löydät tietoa Muuramen nuoren seurakunnan toiminnasta: viikkotoiminnasta eli nuortenilloista ja ryhmistä, isostoiminnasta sekä ajankohtaisista leireistä ja retkistä. Tsekkaa meidät myös somesta: instassa meidät löytää nimimerkillä @muuramennuorisrk ja facebookista Muuramen nuori seurakunta.

Seurakuntamme nuorisotyönohjaajat päivystävät Nisulanmäellä torstaisin klo 11-11.45 sekä lukiolla klo 12-12.45. Meitä saa tulla moikkaamaan ja antamaan ideoita toimintaamme. Meille saa myös tulla juttelemaan vakavempia asioita kun siltä tuntuu.

Nuorisotilamme sijaitsee seurakuntakodin alakerrassa osoitteessa Sanantie 5.

Mukaan toimintaan saa tulla koska tahansa - kaikille on tilaa! Tule sellaisena, kuin olet! :)

"Sinun hyvyytesi ja rakkautesi ympäröi minut kaikkina elämäni päivinä."  Psalmi 23:6

Ajankohtaista:

HUPPARIT TULEE!

Kauan odotetut Muuramen nuoren seurakunnan hupparit tulevat!

Nyt on aika äänestää, mikä Raamatunkohta huppareihin laitetaan!

Anna äänesi maanantaihin (21.10.) mennessä ja tule nuorteniltaan perjantaina 25.10. klo 18 varaamaan oma hupparisi!

Katso Raamatunkohdat, aikataulut ja muu huppari - info TÄÄLTÄ

SYYSLOMAN TOIMINTAPÄIVÄ: PETO - PERJANTAI 18.10.!

Tule mukaan PErjantain TOiminta eli PETO - päivään Mehtolaan syyslomalla! Päivä vieteteään survival - kaikkea kivaa luonnossa - matalan kynnyksen eräily - pimeässä seikkailu - mysteerien ratkaisu - kylmän jälkeen kaikkea lämmintä - ehkä myös kinoMehtola - ja paljon muuta hauskaa - merkeissä! Mukana menossa nuorisotyönohjaajat Laura ja Petri!

Päivä on kaikille avoin ja mukaan voi tulla myös osaksi aikaa (ilmoitathan siitä ilmoittautumisen yhteydessä, että tiedämme varata ruokaa ym. oikeat määrät!). Mukaan tarvitset ainakin ulkoiluun sopivat ja riittävän lämpimät vaatteet, saunakamppeet ja taskulampun sekä 2€ ruokarahaa. Lisää infoa lähetetään ilmoittautuneille!

Lisätiedot: Laura 050-5943239, Petri 050-5943224

Aika ja paikka: Perjantai 18.10. klo 13-24 Mehtolan hoodeilla

Hinta: 2€ ruokarahaa kolikkona mukaan

Varustus: ilmoitetaan tarkemmin ilmoittautuneille! :)