Nuoret auringonlaskussa

Nuorten toimintaa käynnistellään kesäkuun alussa!

Nuortenillat seurakuntamajalla käynnistyvät 5.6.2020 klo 18. Nuorteniltoihin on kuitenkin ilmoittauduttava etukäteen alla olevan linkin kautta. Voimme näissä oloissa ottaa iltaan, vain 40 ensimmäistä ilmoittautunutta. Illat ovat avoimia kaikille yläkouluikäisille. Tule viettämään iloista kesäiltaa ystävien kanssa seurakuntamajalle!

ILMOITTAUDU KESÄ NUORTENILTAAN TÄSTÄ!

Tsekkaa meidät somesta: instassa meidät löytää nimimerkillä @muuramennuorisrk ja facebookista Muuramen nuori seurakunta. Jos sulla on tarvetta jutella kahden kesken, ota yhteyttä Sariin tai Peteen.

Näiltä sivuilta löydät tietoa Muuramen nuoren seurakunnan toiminnasta: viikkotoiminnasta eli nuortenilloista ja ryhmistä, isostoiminnasta sekä ajankohtaisista leireistä ja retkistä.

"Sinun hyvyytesi ja rakkautesi ympäröi minut kaikkina elämäni päivinä."  Psalmi 23:6

Kirkko pimeässä