Nuoret auringonlaskussa

Tervetuloa mukaan Muuramen seurakunnan nuortentoimintaan!

Näiltä sivuilta löydät tietoa Muuramen nuoren seurakunnan toiminnasta: viikkotoiminnasta eli nuortenilloista ja ryhmistä, isostoiminnasta sekä ajankohtaisista leireistä ja retkistä. Tsekkaa meidät myös somesta: instassa meidät löytää nimimerkillä @muuramennuorisrk ja facebookista Muuramen nuori seurakunta.

Seurakuntamme nuorisotyönohjaajat päivystävät Nisulanmäellä torstaisin klo 11-11.45 sekä lukiolla klo 12-12.45. Meitä saa tulla moikkaamaan ja antamaan ideoita toimintaamme. Meille saa myös tulla juttelemaan vakavempia asioita kun siltä tuntuu.

Nuorisotilamme sijaitsee seurakuntakodin alakerrassa osoitteessa Sanantie 5.

Mukaan toimintaan saa tulla koska tahansa - kaikille on tilaa! Tule sellaisena, kuin olet! :)

"Sinun hyvyytesi ja rakkautesi ympäröi minut kaikkina elämäni päivinä."  Psalmi 23:6

Ajankohtaista:

PETO - PERJANTAI: Suomi edition!

Itsenäisyyspäivänä 6.12. kirkossa ja seuriksella klo 10-14.  PETO on irti jälleen!

Aamulla klo 10 mennään kirkkoon, jossa huikea suomalainen messu (=kansanhenkinen messu paljon musiikin ja jopa tanssiesitysten siivittämänä!)

Tämän jälkeen seuriksella ensin itsenäisyyspäivän kakkukahvit yläkerrassa jonka jälkeen  siitä nuorten omat hengailu-hubailu-visailu-nyyttäri-suomipukeutumis jatkot alakerrassa!

Tuu mukaan ja tuo kaverisikin!

NUORTEN JOULUJHLA PE 13.12. klo 18-22 seuriksella

Päätämme syyskauden komeasti nuorten joulujuhlaan! Luvassa joululauluja, kisaa, visaa, vuoden muisteloja, herkkuja ja hauskaa! Ilta päättyy tunnelmalliseen iltakirkkoon jouluteemalla. <3 Tule ja tuo kaverisikin!

Tulossa 2020....

PETO Vol. 3.

Joululomalla, pe 3.1.2020 PETO Vol. 3.! Varaa jo nyt koko päivä kalenteriisi! Mukana menossa Sari, jolle saa heitellä ideoita ja toiveita päivästä! :)

TAMMIKUU on riparispesiaalikuu!

Rippikouluryhmät vierailevat nuortenilloissa Tammikuussa! Näistä nuortenilloista tehdään extra spesiaaleja, paljon hauskaa ohjelmaa, leikkiä, hubailua, laulelua ja tottakai myös hengellistä ravintoa eri työntekijöiltä! Iltojen hubailuista vastaavat isoset!

ETSIMME ISÄNTIÄ JA EMÄNTIÄ JUONTAMAAN! Ilmoita itsesi Lauralle!

Kirkko loistaa pimeässä