Nuoret auringonlaskussa

Tervetuloa mukaan Muuramen seurakunnan nuortentoimintaan!

Näiltä sivuilta löydät tietoa Muuramen nuoren seurakunnan toiminnasta: viikkotoiminnasta eli nuortenilloista ja ryhmistä, isostoiminnasta sekä ajankohtaisista leireistä ja retkistä. Tsekkaa meidät myös somesta: instassa meidät löytää nimimerkillä @muuramennuorisrk ja facebookista Muuramen nuori seurakunta.

Seurakuntamme nuorisotyönohjaajat päivystävät Nisulanmäellä torstaisin klo 11-11.45 sekä lukiolla klo 12-12.45. Meitä saa tulla moikkaamaan ja antamaan ideoita toimintaamme. Meille saa myös tulla juttelemaan vakavempia asioita kun siltä tuntuu.

Nuorisotilamme sijaitsee seurakuntakodin alakerrassa osoitteessa Sanantie 5.

Mukaan toimintaan saa tulla koska tahansa - kaikille on tilaa! Tule sellaisena, kuin olet! :)

"Sinun hyvyytesi ja rakkautesi ympäröi minut kaikkina elämäni päivinä."  Psalmi 23:6

Ajankohtaista:

TAMMIKUU on riparispesiaalikuu!

Rippikouluryhmät vierailevat nuortenilloissa Tammikuussa! Näistä nuortenilloista tehdään extra spesiaaleja, paljon hauskaa ohjelmaa, leikkiä, hubailua, laulua ja tottakai myös hengellistä ravintoa eri työntekijöiltä! Iltojen hubailuista vastaavat isoskoulutettavat. Tuu mukaan!

ETSIMME ISÄNTIÄ JA EMÄNTIÄ JUONTAMAAN! Ilmoita itsesi Lauralle!

Nuorten SOLU alkaa!

Kaipaatko kasvaa uskossa ja jakaa asioita pienemmässä, luottamuksellisessa ryhmässä? Tule nuorten soluun! Solu on pienryhmä, joka kokoontuu noin jokatoinen viikko ja sen tarkoituksena on 1.) kasvaa uskossa (luetaan Raamattua tai jotakin solumatskua) sekä 2.) tukea solukavereita (jaetaan elämää ja rukoillaan asioita yhdessä). Solu on suljettu, pysyvä ryhmä, jossa samat ihmiset sitoutuvat käymään pidemmän aikaa. Näin luottamus pääsee syntymään ja on helpompi jakaa asioita.

Aloitamme ensimmäisen testisolun nyt tammikuussa! Ilmoittaudu mukaan Lauralle!!!

Kirkko pimeässä