Nuoret auringonlaskussa

Nuortenillat jatkuvat seurakuntatalolla!

Syksyn 2020 nuortenillat alkavat 21.8.2020 klo 18-22 seurakuntatalolla (osoite: Sanantie 5). Tule viettämään aikaa ystävien kanssa, hyvän opetuksen, pelailun, jammailun ja yhteisen hauskanpidon merkeissä. Paikalla on aina joku nuorisotiimistä sekä joukko nuoria vapaaehtoisia.

Illat ovat avoimia kaikille yläkouluiästä alkaen. Iltaan kuuluu niin vapaata oleilua kuin ohjelmallista osuutta. Ilta päättyy yhteiseen hartaushetkeen tai iltakirkkoon. Ovet ovat auki koko ajan, voit tulla ja mennä vapaasti.

Tule rohkeasti mukaan :)

Tsekkaa meidät somesta: instassa meidät löytää nimimerkillä @muuramennuorisrk ja facebookista Muuramen nuori seurakunta. Jos sulla on tarvetta jutella kahden kesken, ota yhteyttä Sariin tai Peteen.

Näiltä sivuilta löydät tietoa Muuramen nuoren seurakunnan toiminnasta: viikkotoiminnasta eli nuortenilloista ja ryhmistä, isostoiminnasta sekä ajankohtaisista leireistä ja retkistä.

"Sinun hyvyytesi ja rakkautesi ympäröi minut kaikkina elämäni päivinä."  Psalmi 23:6

Kirkko pimeässä