kitarakurssi

Kitarakurssi nuorille

Haluatko oppia soittamaan kitaraa? Oletko aloitteleva soittaja ja haluat lisää harjoitusta ja uskallusta? Haluatko kehittää soittotaitojasi yhdessä muiden kanssa?

Tule mukaan kitarakurssille!

Seurakunta järjestää noin 8 kerran kitaransoittokurssin kaikille kitaransoitosta kiinnostuneille nuorille. Kurssi kokoontuu muutaman kerran kuussa ja sen opettajana toimii uusi kanttorimme Päivi Perttilä.

Aloitus on keskiviikkona 11.9. klo 17-18 seurakuntakodin alakerrassa (Sanantie 5).   Aloitusta seuraavat kerrat ovat ke 18.9. ja ke 2.10. ja loput kerrat sovitaan yhdessä kurssilaisten kanssa.

JATKOAJAT: 23.10., 6.11., 20.11. klo 17 seurakuntakodin alakerrassa. Tervetuloa mukaan myös uudet!

Ilmoittaudu Lauralle p. 050-5943239. (Laita viestiin nimesi, soittotaitosi ja onko sinulla omaa kitaraa) tai ilmaannu vain paikalle. :)