Kirkon käytävä

​​​​​​​VUODEN 2021 RIPPIKOULUT

Muuramen seurakunnassa suurin osa ripareista järjestetään rippikoululeireinä. Vuoden 2021 leirit järjestetään rippileireinä Piispalassa ja Aikonkartanossa, Viitasaarella. Leirijakson lisäksi rippikouluun kuuluu tutustuminen oman seurakunnan toimintaan. Rippikoulu on mahdollista käydä päivärippikouluna.

Lisätietoja rippikoulusta saa rippikouluikäisille kotiin tulleesta infokirjeestä tai kysymällä s-postilla nuorisotyönohjaaja Sarilta sari.hoyla@evl.fi

RIPPIKOULUUN 2021 ILMOITTAUDUTAAN ALLA OLEVASTA LINKISTÄ, JOKA ON AVOINNA 22.9.-25.10.2020 VÄLISEN AJAN

ILMOITTAUDU RIPPIKOULUUN 2021 TÄSTÄ!

Riparille

Rippikoulu on kasteopetusta, jonka tarkoituksena on tukea nuoren kokonaisvaltaista kasvua. Rippikoulujakson aikana tutustutaan seurakunnan toimintaan sekä jumalanpalveluselämään. Muuramessa on mahdollisuus käydä rippikoulu leirimuotoisena, joka on suosituin muoto. Yksityisrippikouluun voi ilmoittautua nuorisotyönohjaaja Sari Höylälle.

Konfirmaatio on nuorten, perheiden ja seurakunnan yhteinne juhla rippikoulujakson päätteeksi.

RIPPIKOULUT 2021

Talvileiri

Ripariviikonloppu 15.-17.1.2021 Seurakuntakoti (Muurame)

Lähijakso: la 20.2.2021 Seurakuntakoti (Muurame)

Leirijakso 1.– 6.3.2021 Piispala (Kannonkoski)

Konfirmaatio: la 13.3. klo 10 Muuramen kirkko

Kesäleiri 1

Ripariviikonloppu 22. – 24.1.2021 Seurakuntakoti (Muurame)

Lähijakso: aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin

Leirijakso: 7.-12.6.2021 Piispala (Kannonkoski)

Konfirmaatio: la 19.6. klo 10 Muuramen kirkko

Kesäleiri 2

Ripariviikonloppu: 29.-31.1.2021 Seurakuntakoti (Muurame)

Lähijakso: aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin

Leirijakso 12. – 17.6.2021 Piispala (Kannonkoski)

Konfirmaatio: su 20.6. klo 10 Muuramen kirkko

Kesäleiri 3

Ripariviikonloppu: 5.-7.2.2021

Lähijakso: aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin

Leirijakso: 17.-22.6.2021 Piispala (Kannonkoski)

Konfirmaatio: la 3.7. klo 10 Muuramen kirkko

Kesäleiri 4

Ripariviikonloppu: 12.-14.2.2021 Seurakuntakoti (Muurame)

Lähijakso: aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin

Leirijakso: 28.6. -3.7. Aikon Kartano (Viitasaari)

Konfirmaatio: su 4.7. klo 10 Muuramen kirkko

Päivärippikoulu

Kokoontumiskerrat (5 kpl) sovitaan ryhmän kanssa yhteisesti keväälle 2021

Konfirmaatio: sovitaan ryhmän kanssa yhteisesti, Muuramen kirkkoon

konfirmoitavia Muuramessa

Muualle rippikouluun

Rippikoulun voi käydä muuallakin kuin Muuramen seurakunnassa. Silloin nuori käy seurakuntaan tutustumisjakson Muuramessa ja ilmoittautuu rippikouluun. Hän saa rippikoulupassin, johon kerätään merkintöjä seurakunnan eri tapahtumista. Lisäksi nuori saa omalta seurakunnalta Raamatun. Rippikoulupassi palautetaan omalle rppileirin pitäjälle.

Erityisrippikoulu kehitysvammaisille ja autistisille nuorille järjestetään Jyväskylässä, tarpeen mukaan pienryhmärippikouluna. Lisätietoja voi kysyä Keski-Suomen kehitysvammaistyön pastori Maarit Nuopposelta, p. 045 657 5715.