Kesätöihin Muuramen hautausmaalle

9.2.2021 14.29

Kesätöihin Muuramen hautausmaalle

Muuramen seurakunta etsii kesätyöntekijöitä hautausmaalle. Hakuaika päättyy 12.3.2021.

Hautausmaan kesätyöt ajoittuvat ajalle 24.5.2021 – 3.9.2021. Työ on ulkotyötä, joten hakijoilta kaivataan reipasta mieltä ja hyvää asennetta. Työtehtäviä on laidasta laitaan, riippuen hieman ko. henkilön iästä ja kokemuksesta. Tärkeimpiä tehtäviä ovat sopimushautojen ja kukkien hoito sekä kastelu, nurmikon leikkuu ja kaikki hautausmaan siisteyteen liittyvät tehtävät. Kaikkiin työtehtäviin perehdytetään ennen toimia.

Hakemuksessa tulee ilmetä perustiedot itsestäsi osoitteineen ja yhteystietoineen. Lisäksi voit hieman kertoa itsestäsi ja mainita mikä ajankohta sinulle sopisi parhaiten tulla meille töihin. Tarjolla on hieman erimittaisia työjaksoja kahdesta viikosta kuukauden pituisiin työsopimuksiin. Mikäli olet kiinnostunut hakemaan meille kesätöihin, niin hakemuksen voit laittaa sähköpostitse Muuramen hautausmaanhoitajalle: jukka.koskinen@evl.fi

Jukka Koskinen

Hautausmaanhoitaja

050-5943231

HUOM! Peruskoulussa vielä olevat tai keväällä päättävät voivat hakea meille töihin Muuramen kunnan kautta.

Seurakunta varaa oikeuden perua kesätyöpaikat mikäli koronatilanne niin vaatii.