Vastaanotolle voit tulla, jos tarvitset hengellistä, henkistä tai aineellista apua.

Sinua autetaan kuunnellen, keskustellen ja kartoittaen elämäntilannettasi.

Tarvittaessa teemme yhteistyötä myös muiden auttajatahojen kanssa.

Diakoniatyöntekijän vastaanotolle varataan aika etukäteen:

Päivi Honkonen 050 5943 225

Hanna Forsman 050 5943 226

Diakoniatoimisto sijaitsee osoitteessa Jaakkolantie 2 (kirkkoherranvirasto).

Ruokapankki MANNATUPA toimii os. Virastotie 2 (Pizzapuodin vieressä). Mannatuvan ruokajakelu on maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-11.  Ruokaa jonotetaan nyt Korona-aikana ulkona toistaiseksi. Ruokapankille ei saa tulla flunssaoireisena

Mannatuvalla jaetaan kauppojen ylijäämäruokaa, EU-ruokaa ja koululta jäänyttä ruokaa. Ruokakassin saa hakea yhden kerran viikossa valitsemanaan päivänä. Tulotietoja ei kysytä saadakseen ruokaa, mutta jokaisen on käytävä keskustelu diakoniatyöntekijän kanssa ensimmäisen 3 kk:n sisällä. Näin pyritään varmistamaan, että ruuan hakijalla on kaikki tuet mitä hänelle kuuluu. Lisätietoja diakoniatyöntekijältä. Kahvitarjoilu.

Ruokapankkivastaava Risto Ristolainen 050 5943237

Kotikäynnit

Diakoniatyöntekijät tekevät pyydettäessä kotikäyntejä. Diakoniatyöntekijä tai pappi voi tulla antamaan ehtoollisen kotona.

Ystävätoiminta

Ystävätoimintaa organisoi yhteistyössä seurakunta, SPR ja kunta. Ystäviä kaivataan esimerkiksi yksinäisille ihmisille juttuseuraksi. Koulutusta järjestää tarvittaessa SPR.

Jos haluat ystävän tai ystäväksi niin ota yhteyttä p. 050 5943225/diakonia.