Tuohukset palavat rukouksen merkkinä.

Solutoiminta

Etsitkö paikkaasi seurakunnassa? Etsitkö ystäviä, kyseletkö, epäiletkö? Haluaisitko lukea Raamattua yhdessä toisten kanssa, rukoilla ja keskustella? Silloin seurakunnan rukouspiiri, solu tai raamattupiiri voisi olla Sinun paikkasi. Muuramen seurakunnassa kokoontuu toistakymmentä tällaista vastuunkantajien vetämää pienryhmää.

Pienryhmät toimivat aktiivisesti myös seurakunnan jumalanpalveluselämässä. Ne vastaavat vuorollaan sunnuntaiaamun jumalanpalveluksen vastuunkantajien tehtävistä sekä keittävät kirkkokahvin kaikkien iloksi. Vastuunkantajien tehtävät jumalanpalveluksessa ovat tervehtiminen ovella kirkkoon tultaessa, tekstien lukeminen, kolehdin kerääminen ja esirukouksen laatiminen ja lukeminen. Solujen koordinaattorina toimii vapaaehtoinen vastuunkantaja Maarit Jakobsson 050-3706247.

Jos haluat liittyä soluun tai kysellä lisätietoja, ota yhteys Maaritiin.