Kristus, kirkko

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Jumalanpalvelus joka sunnuntai

Muuramen seurakunta kokoontuu jumalanpalvelukseen sunnuntaisin klo 10, osoitteeseen Sanantie 7.

Jumalanpalvelus on seurakunnan hengellisen elämän keskus. Jumalanpalveluksessa seurakunta kokoontuu kolmiyhteisen Jumalan nimeen (vrt. Ap. t. 2:42). Siihen sisältyy Raamatun lukemista, rukousta sekä seurakunnan vastaus, joka toteutuu tavallisesti virren, laulun ja soiton muodossa. Messuun kuuluvat olennaisina elementteinä myös ehtoollinen ja saarna. Jumalanpalvelusta johtaa pappi, kanttori vastaa musiikista toisinaan yhdessä muusikoiden ja kuorojen kanssa sekä suntio koristaa kirkkotilan kauniiksi.

Seurakuntalaiset osallistuvat palvelutehtäviin sekä keittävät kirkkokahvit kaikkien iloksi. Tule rohkeasti mukaan ja etsi oma paikkasi yhteisessä kokoontumisessa!

Poikkeukset ja erikoispyhät, kuten joulun ja pääsiäisen ajan jumalanpalvelukset, ilmoitetaan erikseen.

Muuramessut

Kerran kuussa Muuramen seurakunnassa järjestetään Muuramessu sunnuntaina klo 17 seurakuntakodilla, osoitteessa Sanantie 5.

Muuramessu on vähän toisenlainen tapa viettää jumalanpalvelusta. Rukous, musiikki, ehtoollinen ja opetus soljuvat luontevasti eteenpäin ja suuren osan illasta hoitavat vastuunkantajat. Erityistä huomiota kiinnitetään pieniin osallistujiin. Alle kouluikäisille on pyhäkoulu ja koululaisille muuramessukerho. Messun jälkeen voi rukoilla yhdessä rukouspalvelijoiden kanssa ja seurustella vanhojen ja uusien tuttujen kanssa iltapalan äärellä.

Yhdessä tekeminen on kivaa ja monelle luonteva tapa osallistua Muuramessuun! lllassa eri tehtäviä hoitaa Iltajp-tiimi (Iltajumalanpalvelustiimi). Jos haluat tulla mukaan, ota yhteyttä Hanne Äyräväiseen, hanneayravainen@gmail.com tai 044 7624 502.

Kevään muuramessut 2020

su 26.1 klo 17

su 16.2 klo 17

su 29.3 klo 17

su 26.4 klo 17

su 24.5 klo 17

 

kirkko, muurame