Ketään ei jätetä yksin.

Kun haluat miettiä elämäntilannettasi tai tarvitset apua arjen ongelmiin, ota yhteyttä seurakunnan  diakoniatyöntekijöihin, jotka ovat vaitiolovelvolisia sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Tapaaminen sovitaan aina ajanvarauksella.

Muuramen seurakunnan diakoneihin voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Hanna Forsman puh 050 5943 226     hanna.forsman@evl.fi

Kirsti Kataikko puh 050 5943 225    kirsti.kataikko@evl.fi

Ruokapankki MANNATUPA toimii os. Virastotie 2 (Pizzapuodin vieressä). Mannatuvan ruokajakelu on maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-11Ruokapankille ei saa tulla flunssaoireisena

Mannatuvalla jaetaan kauppojen ylijäämäruokaa, EU-ruokaa ja koululta jäänyttä ruokaa. Ruokakassin saa hakea yhden kerran viikossa valitsemanaan päivänä. Tulotietoja ei kysytä saadakseen ruokaa, mutta jokaisen on käytävä keskustelu diakoniatyöntekijän kanssa ensimmäisen 3 kk:n sisällä. Näin pyritään varmistamaan, että ruuan hakijalla on kaikki tuet mitä hänelle kuuluu. Lisätietoja diakoniatyöntekijältä. Kahvitarjoilu.

Ruokapankkivastaava Risto Ristolainen 050 5943237

Vaaleanpunaisia tulppaaneja sinistä taivasta vasten