Vastaanotolle voit tulla, jos tarvitset hengellistä, henkistä tai aineellista apua.

Sinua autetaan kuunnellen, keskustellen ja kartoittaen elämäntilannettasi.

Tarvittaessa teemme yhteistyötä myös muiden auttajatahojen kanssa.

Diakoniatyöntekijän vastaanotolle varataan aika etukäteen:

Päivi Honkonen 050 5943 225 ajalla 1.6.-14.6., 6.7.-31.7.

Hanna Forsman 050 5943 226 ajalla 15.6.-5.7.

Diakoniatoimisto sijaitsee osoitteessa Jaakkolantie 2 (kirkkoherranvirasto).

Ruokapankki MANNATUPA toimii os. Virastotie 2 (Pizzapuodin vieressä). Mannatuvan ruokajakelu on maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-11

Mannatuvalla jaetaan kauppojen ylijäämäruokaa ja EU-ruokaa. Omaa vuoroa odotetaan ulkona turvavälit huomioiden. Ruokaa haetaan sisältä korona aikana yksi asiakas kerrallaan. Omaa vuoroaan odotellessa voi jutella muiden ruuanhakijoiden tai Mannatuvan työntekijöiden kanssa. Ruokakassin saa hakea yhden kerran viikossa valitsemanaan päivänä. Tulotietoja ei kysytä saadakseen ruokaa, mutta jokaisen on käytävä keskustelu diakoniatyöntekijän kanssa ensimmäisen 3 kk:n sisällä. Näin pyritään varmistamaan, että ruuan hakijalla on kaikki tuet mitä hänelle kuuluu. Lisätietoja diakoniatyöntekijältä.

Päivi Honkonen 050 5943 225 ajalla 1.6.-14.6., 6.7.-31.7.

Hanna Forsman 050 5943 226 ajalla 15.6.-5.7.

Kotikäynnit

Koronavirusepidemian aikana emme tee kotikäyntejä.

Diakoniatyöntekijät tekevät pyydettäessä kotikäyntejä. Diakoniatyöntekijä tai pappi voi tulla antamaan ehtoollisen kotona.

Ystävätoiminta

Ystävätoimintaa organisoi yhteistyössä seurakunta, SPR ja kunta. Ystäviä kaivataan esimerkiksi yksinäisille ihmisille juttuseuraksi. Koulutusta järjestää tarvittaessa SPR.

Jos haluat ystävän tai ystäväksi niin ota yhteyttä p. 050 5943225/diakonia.