Parisuhdetta tukevaa toimintaa

Seurakuntamme haluaa tukea erilaisia ja monimuotoisia parisuhteita sekä eri vaiheissa olevia suhteita järjestämällä parisuhdepäiviä, -iltoja, -luentoja, -ryhmiä ja -tapahtumia. Olet lämpimästi tervetullut kuulemaan ja pohtimaan millaisista rakennuspalikoista sinun suhteesi rakentuu  ja mikä osa-alue vaatisi huoltoa tai huomiotasi, jotta suhteessa  olevien erilaiset tarpeet tulisivat huomioiduiksi.

Mitä teille kuuluu tänään?

Miten itse voit suhteessa?

Mikä teitä auttaa jaksamaan?

Miten huomioda toisen erilaiset tarpeet?

 

VARAA AIKA PARISUHTEEN KUNTOKARTOITUKSEEN

Tule pohtimaan yhdessä tai erikseen, onko parisuhteessanne osa-alueita, jotka vaatisivat huoltoa ja huomiota. Kuntokartoitus sopii niin avio- kuin avopareille, perheellisille ja perheettömille. Tervetuloa miettimään millaiksista rakennuspalikoista parisuhteesi rakentuu. Onnistuu myös netissä teamsin-välityksellä! Lisätieoja ja ajanvaraukset keskusteluun aikuistyöntekijä Päivi Honkonen, p. 050 594 3229/paivi.honkonen@evl.fi.

 

Parisuhdepäivä Mehtolassa La 20.5. klo 10-15

Päivässä mukana samassa veneessä-avioparityöstä Tuula Tynjä ja Kasper Valtakari. Tehtäviä ja keskusteluja oman puolison kanssa. Lastenhoito järjestetty. Osallistumismaksu 30€/perhe. Päivään sisältyy ruoka ja kahvi. Ilmoittautumiset 8.5. mennessä paivi.honkonen@evl.fi.

 

 

 

Parisuhdepäivä Mehtolassa la 20.5. klo 10-15
Varaa aika parisuhteen kuntokartoitukseen. Kuvassa Parisuhteen palikkatalo ja rakkaustalkkarin yhteystiedot.