Parisuhdetta tukevaa toimintaa

Seurakuntamme haluaa tukea erilaisia ja monimuotoisia parisuhteita sekä eri vaiheissa olevia suhteita järjestämällä parisuhdepäiviä, -iltoja, -luentoja, -ryhmiä ja -tapahtumia. Olet lämpimästi tervetullut kuulemaan ja pohtimaan millaisista rakennuspalikoista sinun suhteesi rakentuu  ja mikä osa-alue vaatisi huoltoa tai huomiotasi, jotta suhteessa  olevien erilaiset tarpeet tulisivat huomioiduiksi.

Mitä teille kuuluu tänään?

Miten itse voit suhteessa?

Mikä teitä auttaa jaksamaan?

Miten huomioda toisen erilaiset tarpeet?

 

PARISUHTEEN KUNTOKARTOITUS

Varaa henkilökohtainen n. 1-1,5 h tapaamisaika erikseen tai yhdessä puolisosi kanssa. Mahdolliset ajat: TO 14.9., 12.10., 14.12. klo 17-20 tai La 11.11. klo 13-15.

Ennaltaehkäisevää parisuhdetta tukevaa keskusteluapua. Sopii suhteen eri vaiheisiin, kun haluaa tarkastella oman suhteen tilaa. Keskustelun pohjana käytetään parisuhteen taloa. Osallistujat määrittävät itse keskustelun rajat. Osallistua voi myös etäyhteydellä netin kautta. Mukana keskustelemassa perhe- ja paripsykoterapeutti Jenni Hovila, perhekeskusohjaaja Taija Kaltiainen tai aikuistyöntekijä Päivi Honkonen. Varaathan oman aikasi viimeistään viikkoa aiemmin: [email protected].

 

Parisuhteen palikat -luento netissä To 31.8. klo 17-18.30

Tule kuuntelemaan millaisista palikoista parisuhteen talo rakentuu! Ilta käy niin seurusteleville kuin jo avio-/avoliitossa oleville pareille. Olet tervetullut yksin tai yhdessä. Alustajina perhe- ja paripsykoterapeutti Jenni Hovila sekä aikuistyöntekijä Päivi Honkonen. Imoittautumiset ma 28.8. mennessä: [email protected]

 

Usallanko rakastaa? -parisuhdeilta To 9.11. klo 17-18.30 Perhekeskus, Virastotie 5:ssä

Aiheina mm. turvallisen tunneyhteyden rakentaminen parisuhteessa. Lisätietoja aikuistyöntekijä Päivi Honkoselta, p. 050 594 3229.

 

Parisuhdepäivä järjestetään taas keväällä 2024

 

 

 

 

Parisuhteen talon rakennuspalikat eri teemoista.
Kuvassa kaksi kättä, jotka pitävät toisistaan kiinni etusormillaan. Sormissa ankkuri tatuoinnit.