Parisuhdetta tukevaa toimintaa

Seurakuntamme haluaa tukea erilaisia ja monimuotoisia parisuhteita sekä eri vaiheissa olevia suhteita järjestämällä parisuhdepäiviä, -iltoja, -luentoja, -ryhmiä ja -tapahtumia. Olet lämpimästi tervetullut kuulemaan ja pohtimaan millaisista rakennuspalikoista sinun suhteesi rakentuu  ja mikä osa-alue vaatisi huoltoa tai huomiotasi, jotta suhteessa  olevien erilaiset tarpeet tulisivat huomioiduiksi.

Mitä teille kuuluu tänään?

Miten itse voit suhteessa?

Mikä teitä auttaa jaksamaan?

Miten huomioda toisen erilaiset tarpeet?

 

PARISUHDEILTA

PARISUHTEEN PALIKAT TO 29.9. KLO 18-19.30

Illan aikana tarkastelemme itseämme ja parisuhdettamme pala kerrallaan, iloa ja luovuutta unohtamatta.

Tule kuuntelemaan millaisista palikoista parisuhteen talo rakentuu! Ilta käy niin seurusteleville kuin suhteessa jo oleville pareille. Olet tervetullut yksin tai puolison kanssa. Lisätietoja Päivi Honkonen, p. 050 594 3229. Ilta järjestetään Viratotie 2:ssa (R-kioskin viereinen ovi). 

 

VARAA AIKA PARISUHTEEN KUNTOKARTOITUKSEEN

Tule pohtimaan yhdessä tai erikseen, onko parisuhteessanne osa-alueita, jotka vaatisivat huoltoa ja huomiota. Kuntokartoitus sopii niin avio- kuin avopareille, perheellisille ja perheettömille. Tervetuloa miettimään millaiksista rakennuspalikoista parisuhteesi rakentuu. Lisätieoja ja ajanvaraukset keskusteluun aikuistyöntekijä Päivi Honkonen, p. 050 594 3229/paivi.honkonen@evl.fi.

Parisuhdeilta parisuhteen palikat To 29.9. klo 18-19.30  Virastotie 2. Kuvassa Parisuhteen palikat palikkatalo
Varaa aika parisuhteen kuntokartoitukseen. Kuvassa Parisuhteen palikkatalo ja rakkaustalkkarin yhteystiedot.