MUSKARI-ILMOITTAUTUMINEN KAUDELLE 2021-2022 on auki yläkuvan linkistä. Ilmoittaudu lähinnä sopivaan ryhmään ja laita mahdolliset huomiot lisätiedot-kenttään. Ryhmät näkyvät alapuolella. Kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan p.0503906665 tai anna.karjalainen@evl.fi.

Ajankohtaista infoa

Kevään muskarit pyörähtävät käyntiin viikolla 4. (24.1. alkava viikko)

Muskarit

Muskarissa lauletaan, lorutellaan, tanssitaan, leikitään, soitetaan, kuunnellaan sekä tutustutaan kirkkovuoteen musiikin keinoin. Varhaisiän musiikkikasvatuksen tavoitteena on lapsen kokonaisvaltaisen kasvun tukeminen, vanhemman ja lapsen vuorovaikutuksen vahvistuminen sekä lapsen oman luovuuden ja musiikin ilon vahvistuminen.

Lapset osallistuvat muskariin yhdessä oman aikuisen (aikuinen voi olla äiti, isä, mummi, kummi...) kanssa. Voit käydä tutustumassa muskariin maksutta.

Hinnasto:

Muskarin kausimaksu 30€. Syyslukukausi (30€) ja kevätlukukausi (30€) laskutetaan erikseen, mutta ilmoittautuminen on voimassa syksystä kevääseen.

Jos perheestä on useampi lapsi muskarissa, ensimmäisen hinta on 30€, sisarushinta 20€.

Toivomme, että maksu ei ole este seurakunnan muskariin tulemiselle, joten ota rohkeasti asia puheeksi Annan kanssa mikäli on tarvetta.

Tervetuloa mukaan!

Muskariryhmät

Seurakunnan väistötilan salissa (Virastotie 2, R-kioskin vieressä):

Maanantaisin:

17.00-17.45 Perhemuskari

Tiistaisin:

klo 10.00-10.40 Taaperomuskari 1-2-vuotiaille

klo 11-11.40 Isompien vauvojen muskari (n. 7kk-1v.)

Keskiviikkoisin:

klo 10.00.10.40 Pienten vauvojen muskari (n.3kk-7kk)

Kinkomaalla seurakunnan kerhotilassa (Purotie 2):

Tiistaisin:

klo 16.45-17.30 Perhemuskari