Häistä hautajaisiin

Kirkko on mukana niin arjessa kuin juhlassa.

Kirkko kulkee mukana jäsentensä elämässä alusta loppuun. Pyhä Kaste kutsuu ihmisen elämään kristittynä, Jeesuksen opetuslapsena ja seurakunnan jäsenenä. Avioliittoon vihkimisessä pyydetään Jumalan siunausta yhteiselle elämälle. Kodin siunaamisessa puolestaan pyydetään Jumalan siunausta ja läsnäoloa kotiin ja perheeseen. Ja hautaan siunaamisessa saatamme poisnukkuneen hyvän Jumalan varaan luottaen ja uskoen ikuiseen elämään.

Rippikoulu on kasteopetusta, jonka tarkoituksena on tukea nuoren kokonaisvaltaista kasvua. Rippikoulujakson aikana tutustutaan seurakunnan toimintaan sekä jumalanpalveluselämään. Muuramessa on mahdollisuus käydä rippikoulu päivä- tai yksityisrippikouluna, mutta suosituin on leirimuotoinen ripari. Konfirmaatio on nuorten, perheiden ja seurakunnan yhteinen juhla rippikoulujakson päätteeksi.

ILMOITTAUTUMINEN RIPPIKOULUUN 2020 TÄSTÄ!