maatis

Leirit, retket ja muut nuorten tapahtumat

Muuramen nuori seurakunta järjestää viikkotoiminnan lisäksi erinäisiä leirejä, retkiä sekä muita tapahtumia, kuten nuortenleirit, LATO - eli lauantaitoiminta ja NuortenYö-tempaukset. Syksyisin teemme retken Maata Näkyvissä - Festareille. Tältä sivulta voit seurata tulevia tapahtumia sekä niihin ilmoittautumista. Jos sinulla on toiveita tai ehdotuksia toimintaan, ole rohkeasti yhteydessä työntekijään!

Syksyn 2019 toimintaa:

MAATA NÄKYVISSÄ FESTARIT 15.-17.11.2019

Marraskuussa teemme retken Pohjoismaiden suurimpaan kristilliseen nuorisotapahtumaan, Maata Näkyvissä Festareille Turkuun. Luvassa on huippuartisteja ja bändejä niin Suomesta kuin maailmalta sekä paljon muuta hauskaa! Tätä reissua et halua missata!

Reissun hinta on 87€, sisältäen matkat, majoituksen Bore - hostellilaivalla sekä ruokailut. Lähtö on perjantaina (15.11.) jo klo 10.30 ja paluu myöhään sunnuntai-illalla (noin klo 20). Mukaan mahtuu 30 ensimmäistä. Reissu on täynnä, mutta voit kysellä Lauralta mahdollisia peruutuspaikkoja!

Katso tarkempi ohjelma: www.maatanakyvissa.fi

TULOSSA: ITSENÄISYYSPÄIVÄN GAALAKATSOJAISET 6.12. sekä Nuorten Joulujuhlat 13.12.!

Joulukuussa juhlitaan! Itsenäisyyspäivänä mennään ensin yhdessä Suomalaiseen Messuun klo 10 ja illalla viritetään isot kankaat kohti linnanjuhlia! Sitä seuraavana perjantaina vietetään nuorten omia joulujuhlia.

>>> Jos haluat tulla mukaan suunnittelemaan nuorten omaa itsenäisyyspäivän vastaanottoa ja / tai joulujuhlia, ilmianna itsesi Lauralle!  :)

NUORTEN RETKI VIROON 10.-12.4.2020

Pääsiäisenä 2020 lähdemme Viroon, Muuramen seurakunnan ystävyysseurakuntaan tutustumaan ja palvelemaan. Ilmoittautuminen on alkanut. Retki maksaa 80€  ja suuntautuu Haapsaluun. Retkelle voit ilmoittautua, jos olet täyttänyt 17 v. Ilmoittautuminen on sitova. Lisätietoja nuorisotyönohjaajilta ja TÄÄLTÄ.

Ilmoitautumaan pääset alla olevasta linkistä:

Ilmoittautuminen päättyy 30.11.2020

Bändi festareilla valokeiloissa

MENNEITÄ MEININKEJÄ...

PETO - perjantaina (18.10.19) menitiin metsään (ja muutakin kyllä...)

PETO - terkut: "oli kivempaa kuin luulin..."