maatis

Leirit, retket ja muut nuorten tapahtumat

Muuramen nuori seurakunta järjestää viikkotoiminnan lisäksi erinäisiä leirejä, retkiä sekä muita tapahtumia, kuten nuortenleirit, LATO - eli lauantaitoiminta ja NuortenYö-tempaukset, sekä uutuutena PETO-perjantaitoiminta. Syksyisin teemme retken Maata Näkyvissä - Festareille. Tältä sivulta voit seurata tulevia tapahtumia sekä niihin ilmoittautumista. Jos sinulla on toiveita tai ehdotuksia toimintaan, ole rohkeasti yhteydessä työntekijään!

2020 uuden vuoden kujeet... :D

Tänä vuonna Muuramen seurakunta täyttää 100 - vuotta! Juhlaa tulossa pitkin vuotta! Seuraa ilmoittelua!

LATO - REISSU SYDÄNGOSPELIIN 25.1.2020

Teemme retken Laukaaseen, SYDÄNGOSPELIIN, jossa esiintymässä mm. Juhani Tikkanen ja Park 7 ja puhujana Juha Heinonen! :D  Tapahtuma on ilmainen, mutta kyydit omasta takaa / sovitaan kimppakyytejä + omat eväät mukaan! ILMOITTAUDU mukaan reissuun Lauralle!

MITÄ SINÄ HALUAISIT TEHDÄ???

Ehdota / toivo tekemistä / reissuja työntekijälle! :)

Bändi festareilla valokeiloissa