maatis

Leirit, retket ja muut nuorten tapahtumat

Muuramen nuori seurakunta järjestää viikkotoiminnan lisäksi erinäisiä leirejä, retkiä sekä muita tapahtumia, kuten nuortenleirit, LATO - eli lauantaitoiminta ja NuortenYö-tempaukset, sekä uutuutena PETO-perjantaitoiminta. Syksyisin teemme retken Maata Näkyvissä - Festareille. Tältä sivulta voit seurata tulevia tapahtumia sekä niihin ilmoittautumista. Jos sinulla on toiveita tai ehdotuksia toimintaan, ole rohkeasti yhteydessä työntekijään!

2020 uuden vuoden kujeet... :D

Tänä vuonna Muuramen seurakunta täyttää 100 - vuotta! Juhlaa tulossa syksyllä niin nuorille kuin koko seurakunnalle. Vuoden aikana myös LATO-toimintaa ja leiri tulossa syksyllä, sekä tietysti reissu Maata Näkyvissä - festareille marraskuussa. Seuraa ilmoittelua!

MITÄ SINÄ HALUAISIT TEHDÄ???

Ehdota / toivo tekemistä / reissuja työntekijälle! :)

Bändi festareilla valokeiloissa