maatis

Leirit, retket ja muut nuorten tapahtumat

Muuramen nuori seurakunta järjestää viikkotoiminnan lisäksi erinäisiä leirejä, retkiä sekä muita tapahtumia, kuten nuortenleirit, LATO - eli lauantaitoiminta ja NuortenYö-tempaukset, sekä uutuutena PETO-perjantaitoiminta. Tältä sivulta voit seurata tulevia tapahtumia sekä niihin ilmoittautumista. Jos sinulla on toiveita tai ehdotuksia toimintaan, ole rohkeasti yhteydessä työntekijään!

2020 vuoden kujeet... :D

Tänä vuonna Muuramen seurakunta täyttää 100 - vuotta! Juhlaa tulossa niin nuorille kuin koko seurakunnalle. Koko seurakunnan yhteinen juhla on pe 28.8. 2020 seurakuntatalon ja kirkon pihassa klo 16-18, jonka jälkeen kirkossa majataloilta.Vuoden aikana myös LATO-toimintaa ja leiri tulossa syksyllä 2.-4.10.2020 Riihossa Keuruulla. Seuraa ilmoittelua!

MITÄ SINÄ HALUAISIT TEHDÄ???

Ehdota / toivo tekemistä / reissuja työntekijälle! :)

Bändi festareilla valokeiloissa