Kotikäynnit

Diakoniatyöntekijät tekevät pyydettäessä kotikäyntejä, jos ihmisellä ei ole edellytystä osallistua seurakunnan toimintaan. Pyydettäessä myös diakoniapappi voi tulla antamaan ehtoollisen kotona.

Seurakunnan työntekijät käyvät 90-, 95- ja 100 vuotta ja sitä vanhempien syntymäpäiväsankareiden luona kotikäynnillä. Muilla yli 90-vuotta täyttävillä on mahdollisuus kutsua seurakunnan työntekijä luokseen kotikäynnille. Jokaiselle lähetetään onnittelukortti, jossa kerrotaan ohjeet. Kutsun voi soittaa kirkkoherranvirastoon p. 014 3731 025

Ystävätoiminta

Ystävätoimintaa organisoi yhteistyössä seurakunta, SPR ja kunta. Ystäviä kaivataan esimerkiksi yksinäisille ihmisille juttuseuraksi. Ystävätoiminnan virkistystapaamisia on kaksi kertaa vuodessa. Koulutusta järjestää tarvittaessa SPR. Jos haluat ystävän tai ystäväksi niin ota yhteyttä p. 050 5943225/diakonia.