Tuohukset palavat rukouksen merkkinä.
Hiljaisuuden retriitti lokakuussa.

Aikuisille

"Mikään ei vaikuta enempää ilontunteeseen kristityn elämässä kuin, että hän saa palvella lahjojensa mukaisissa tehtävissä."

Christian Schwartz

Aikuisten parissa tehtävän työn toiminta-ajatuksena on rohkaista seurakuntalaisia elämään kristittyinä, löytämään omat lahjansa ja kantamaan vastuuta seurakunnassa. Rakennamme yhdessä seurakuntalaisten ja työntekijöiden kanssa yhteisöä, joka on lämmin ja kutsuva, ja jossa ihminen löytää oman paikkansa.

Solutoiminta

Etsitkö paikkaasi seurakunnassa? Etsitkö ystäviä, kyseletkö, epäiletkö? Haluaisitko lukea Raamattua yhdessä toisten kanssa, rukoilla ja keskustella? Silloin seurakunnan rukouspiiri, solu tai raamattupiiri voisi olla Sinun paikkasi. Muuramen seurakunnassa kokoontuu toistakymmentä tällaista vastuunkantajien vetämää pienryhmää.

Pienryhmät toimivat aktiivisesti myös seurakunnan jumalanpalveluselämässä. Ne vastaavat vuorollaan sunnuntaiaamun jumalanpalveluksen vastuunkantajien tehtävistä sekä keittävät kirkkokahvin kaikkien iloksi. Vastuunkantajien tehtävät jumalanpalveluksessa ovat tervehtiminen ovella kirkkoon tultaessa, tekstien lukeminen, kolehdin kerääminen ja esirukouksen laatiminen ja lukeminen. Solujen koordinaattorina toimii vapaaehtoinen vastuunkantaja Maarit Jakobsson 050-3706247.

Jos haluat liittyä soluun tai kysellä lisätietoja, ota yhteys Maaritiin.

Liikuntavuorot

Talvella 2019: 2.9.-3.5. Liikuntasalin joulusulku 9.12.-1.1

Tervetuloa kaikki liikkumisesta kiinnostuneet miehet!

Miesten salibandy tiistaisin klo 20-21.30 ja futsal sunnuntaisin klo 16-17.30 Monitoimitalolla. Uimahallin ovesta sisään.

Lisätiedot ja ilmoittatumiset:

Henri Jukkala 040 776 7342.