Tuohukset palavat rukouksen merkkinä.

Aikuisille

"Mikään ei vaikuta enempää ilontunteeseen kristityn elämässä kuin, että hän saa palvella lahjojensa mukaisissa tehtävissä."

Christian Schwartz

Aikuisten parissa tehtävän työn toiminta-ajatuksena on rohkaista seurakuntalaisia elämään kristittyinä, löytämään omat lahjansa ja kantamaan vastuuta seurakunnassa. Rakennamme yhdessä seurakuntalaisten ja työntekijöiden kanssa yhteisöä, joka on lämmin ja kutsuva, ja jossa ihminen löytää oman paikkansa.

Solutoiminta

Etsitkö paikkaasi seurakunnassa? Etsitkö ystäviä, kyseletkö, epäiletkö? Haluaisitko lukea Raamattua yhdessä toisten kanssa, rukoilla ja keskustella? Silloin seurakunnan rukouspiiri, solu tai raamattupiiri voisi olla Sinun paikkasi. Muuramen seurakunnassa kokoontuu toistakymmentä tällaista vastuunkantajien vetämää pienryhmää.

Pienryhmät toimivat aktiivisesti myös seurakunnan jumalanpalveluselämässä. Ne vastaavat vuorollaan sunnuntaiaamun jumalanpalveluksen vastuunkantajien tehtävistä sekä keittävät kirkkokahvin kaikkien iloksi. Vastuunkantajien tehtävät jumalanpalveluksessa ovat tervehtiminen ovella kirkkoon tultaessa, tekstien lukeminen, kolehdin kerääminen ja esirukouksen laatiminen ja lukeminen. Solujen koordinaattorina toimii vapaaehtoinen vastuunkantaja Maarit Jakobsson 050-3706247.

Jos haluat liittyä soluun tai kysellä lisätietoja, ota yhteys Maaritiin.

Liikuntavuorot

Talvella 2019: 2.9.-3.5. Liikuntasalin joulusulku 9.12.-1.1

Tervetuloa kaikki liikkumisesta kiinnostuneet miehet!

Miesten salibandy tiistaisin klo 20-21.30 ja futsal sunnuntaisin klo 16-17.30 Monitoimitalolla. Uimahallin ovesta sisään.

Lisätiedot ja ilmoittatumiset:

Henri Jukkala 040 776 7342.

Hiljaisuuden retriitti Riihon Majatalossa Keuruulla
Hiljaisuuden retriitti

JOKAISELLA ON KYSYMYKSIÄ. Kokeile Alfaa!

Huom! Paikka on vaihtunut!

Alfa pidetään Leppiniemien kotona Tervamäessä, os. Teerentie 2!

Mielestämme jokaisella tulisi olla mahdollisuus tutkia kristinuskoa, kysyä kysymyksiä ja jakaa omia näkemyksiään. Tai jos rippikoulu jäi käymättä, voit käydä sen Alfassa!

Alfa on kristinuskon perusasioihin keskittyvä kurssi. Illoissa aiheina mm. Miten on mahdollista uskoa? Vieläkö Jumala parantaa? Kuka Pyhä Henki on? Ja paljon muuta. Illoissa on rento ja lyhyehkö alustus aiheesta ja sen jälkeen jutellaan pienemmissä ryhmissä. Oikeita ja vääriä kysymyksiä ei ole. Voit olla hiljaa ja vain kuunnella tai osallistua keskusteluun. Joka kerta aloitetaan syömällä yhdessä. Jos tarvitset lastenhoitoa, ota yhteyttä Anskuun 0505943238 tai ansku.siljander@evl.fi. Voit ilmoittautua Anskulle etukäteen tai vain tulla ensimmäisellä kerralla paikalle.
Aika ja paikka: 19.9.-6.2. joka toinen to klo 18-20.15 Leppiniemien kotona Tervamäessä, os. Teerentie 2. Tule mukaan!