Ystävätoiminta

Ystävätoimintaa organisoi yhteistyössä seurakunta, SPR ja kunta. Ystäviä kaivataan esimerkiksi yksinäisille ihmisille juttuseuraksi. Ystävätoiminnan virkistystapaamisia on kaksi kertaa vuodessa. Koulutusta järjestää tarvittaessa SPR. Jos haluat ystäväksi niin ota yhteyttä p. 050 5943225/diakonia.

Lähimmäisen kammarin emännäksi/isännäksi

Lähimmäisen kammari kokoontuu joka torstai Nuorisoseurantalolla klo 12-14. Vapaaehtoisringissä on n. 20 emäntää/isäntää joiden tehtävänä on mm. valmistaa voileivät ja keittää kahvit sekä tarjoilla ne kävijöille. Lopuksi hoidetaan tiskit. Samassa työvuorossa on 3-4 hlöä. Työvuoro osuu yhden ryhmän kohdalle 2 x kaudessa. Vuorot jaetaan kauden alussa emäntäkokouksessa. Lisätiedot Muuramelainen-lehdestä ja diakonialta p. 050 5943 225.

Ruokapankki Mannatupa

Ruokapankilla toimii n. 25 vapaaehtoista. Tehtäviin kuuluu esim. ruokien hakua kaupoista, ruuanjakotehtäviä, kahvinkeittoa ja siivousta. Tervetuloa vapaaehtoiseksi iloiseen joukkoon! Lisätiedot diakonialta p. 050 5943 226.

Piirit/ryhmät

Erilaisia avustustehtäviä diakonian piiri- ja ryhmätoiminnassa esim. työparina ohjelman toteuttamisessa, askartelussa avustaminen, ihmisten kohtaaminen, kahvin keitto ja pöydän kattaminen.

Tapahtumat

Kertaluonteisia avustustehtäviä erilaisissa tapahtumissa ja juhlissa esim. keittiö- ja tarjoilutyöt, avustavat tehtävät kirkossa, soitto- ja lauluesitykset tai säestystehtävät,  saunan lämmitystä, vohvelin paistoa, saunavihdan tekoa, kukkien keruuta, tilojen koristelua ym.