Kuva urkujen koskettimista

Musiikki

"Sydämeni pursuaa yli kiitollisuudesta musiikkia kohtaan, joka niin usein on minua virkistänyt ja pelastanut minut suurista ahdistuksista." Martti Luther

Muuramen seurakunnassa toimivat säännöllisesti muskarit ja kuorot sekä bändi.

Muskarit ovat alle kouluikäisille tarkoitettua toimintaa, tarkempaa tietoa Muskarit sivulta

Muskareista antaa lisätietoja kasvatuksen kanttori. Yhteystiedot sivun alalaidassa.

Kuoroja on tällä hetkellä kolme: Tauonpaikka, Virsiveljet ja Sävelsiskot (UUSI syyskaudella aloittanut ryhmä). Kuoroja johtaa Johanna Laasio.

At Father's -bändi on aikuisten miesten ryhmä, joka avustaa messuissa ja keikkailee muissakin seurakunnan tilaisuuksissa.

Akari -nuorten bändiä vetää Aapo Tähkäpää.

Kuorolaisille jaetaan kausisuunnitelma kunkin kauden ensimmäisissä harjoituksissa. Kuorojen harjoituksista ja muusta kausittain vaihtuvasta musiikkitoiminnasta ilmoitetaan nettisivujen lisäksi Muuramelainen-lehdessä.