AIR -MESSU

Sunnuntain iltapäivämessu eli AIR-messu (#armoailoarakkautta) pidetään kirkossa klo 16 joka toinen sunnuntai alkaen 27.2. (ks. tapahtumakalenteri). Musiikillista messua juontavat vapaaehtoiset. Puheen pitää joko maallikko tai seurakunnan työntekijä. Messuissa on tarjolla rukouspalvelua ja ehtoollinen. Lapsille on oma lastenkirkko. Lisäksi pyrimme järjestämään omaa ohjelmaa varhaisnuorille ja nuorille mahdollisuuksien mukaan.

Ovet auki klo 15.15 alk. Tarjolla runsaan kahvipöydän antimia ja seurustelua. Messu alkaa klo 16 ja kestää noin klo 17.15 asti.

Sunnuntaijumalanpalvelus on juhla, jonka saamme tehdä yhdessä. Joka sunnuntai tarvitsemme seurakuntalaisten apua moninaisissa suunnittelu- ja toteutustehtävissä. Tehtävät vaihtelevat jumalanpalveluksen luonteen, ajankohdan ja siitä vastuussa olevien työntekijöiden mukaan. Yhteistä messua toteuttavat myös ne, jotka osallistuvat siihen penkistä käsin. Pääasia ei sittenkään ole se, mitä me teemme, vaan mitä Kristus on tehnyt meidän puolestamme.

Kirkkoherran opetushetket

Kirkkoherra Heikki Myllykoski luennoi kerran kuukaudessa kirkossa sunnuntaisin klo 14 pidettävissä Kirkkoherran opetushetkissä uskon perusasioista rennolla otteella ja mukaansatempaavasti. Opetushetket kestävät n. tunnin ja niiden jälkeen voit jäädä kahvittelemaan kirkolle ja yhteiseen AIR-messuun (AIR= #armoailoarakkautta).

13.2., 27.3., 24.4.

AIR-illat

Air-illat ovat yhteisöllisiä rukous- ja ylistysiltoja, jotka järjestetään Markus ja Anne Leppiniemen kotona os. Teerentie 2. Illoissa on yleensä puhuja- sekä musiikkivieraita. Illat alkavat klo 18. Lisätietoja Markus Leppiniemeltä p. 050 049 6046 tai Mia-pastorilta p. 050 594 3238.

AIR-illat (#armoailoarakkautta)

18.2., 18.3., 8.4.

Iloiset ja rennot AIR-messut joka toinen su klo 16. Puhuja vieraita Puhakka, Pöyhönen, Karhumäki ja Jämsen.