Ilon iltapäivät ja AIR -messut kirkossaa SU klo 16

Ilon iltapäivät ja AIR-messu (#armoailoarakkautta) ovat yhteisöllisiä vapaaehtoisvoimin toteutetttua seurakuntatoimintaa, johon kaikki ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Messut ovat musiikillisia ja rentoja, niiden aikana on myös rukouspalvelua ja ehtoollinen.

Messuetkoilla alk. klo 15.15 on tarjolla runsaat iltapäiväkahvit ja seurustelua. Messujen aikana yli kolmevuotiaille lapsille on toiminnalle pyhäkoulu, perheen pienimmille leikkinurkka ja nuorille oma hengauspiste. Tule rohkeasti mukaan, yllätyt iloisesti!

Ilon iltapäivät ja AIR-messut kirkossa keväällä 2023: 15.1., 29.1., 12.2., 26.2., 12.3., 26.3., 9.4., 23.4., 7.5. ja 21.5.

AIR - illat Leppiniemillä PE klo 18

Air-illat järjestetään Markus ja Anne Leppiniemn kotona (Teerentie 2). Tilaisuuksissa kuulet hyviä opetuksia puhujavierailta eripuolelta Suomea ja sinulla on mahdollisuuus henkilökohtaiseen rukoukseen. Nämä lämminhenkiset ja monipuoliset ravitsevat illat sisältävät ylistystä, rukousta ja opetusta ja sopivat kaikille uskossaan vahvistusta ja kasvua etsiville. Lisätietoja Markus Leppiniemeltä, p. 050 049 6046.

Air-ylistys- ja rukousillat (#armoailoarakkautta) keväällä 2023: 17.2., 17.3. ja 28.4.

#armoailoaraakkautta AIR -kyyhky logo