nuoria kirkossa

Nuortenillat käynnistyvät 21.8.2020

Syksyn 2020 nuortenillat alkavat 21.8.2020 klo 18-22 seurakuntatalolla (osoite: Sanantie 5). Tule viettämään aikaa ystävien kanssa, hyvän opetuksen, pelailun, jammailun ja yhteisen hauskanpidon merkeissä. Paikalla on aina joku nuorisotiimistä sekä joukko nuoria vapaaehtoisia.


Tsekkaa meidät somesta: instassa meidät löytää nimimerkillä @muuramennuorisrk ja facebookista Muuramen nuori seurakunta. Jos sulla on tarvetta jutella kahden kesken, ota yhteyttä Sariin tai Peteen.  

Näiltä sivuilta löydät tietoa Muuramen nuoren seurakunnan toiminnasta: viikkotoiminnasta eli nuortenilloista ja ryhmistä, isostoiminnasta sekä ajankohtaisista leireistä ja retkistä.

"Sinun hyvyytesi ja rakkautesi ympäröi minut kaikkina elämäni päivinä."  Psalmi 23:6

Nuortenillat

Joka perjantai klo 18-22

Nuortenillat ovat Muuramen seurakunnan viikon kohokohtia! Niltoihin keräännytään viettämään aikaa ystävien kesken mm. hyvän opetuksen, yhteisen hauskanpidon, pelailun, jammailun ja hengailun merkeissä. Ilta alkaa ohjelmallisella osuudella ja päättyy yhteiseen hartaushetkeen tai kerran kuussa pidettävään nuorten omaan iltakirkkoon. Välissä on aikaa vapaalle olemiselle ja työntekijän kanssa voi myös jutella mieltä painavista asioista. Paikalla on aina joku nuorisotiimistämme sekä nuoria vastuunkantajia. Ovet ovat auki koko illan, tervetuloa tulemaan ja menemään vapaasti. :)

Nuorteniltojen EMÄNNÄT JA ISÄNNÄT

Haluatko vaikuttaa siihen, mitä nuortenilloissa tapahtuu? Onko sinulla lyömätön idea? Tai haluatko ylipäänsä olla mukana tekemässä ja auttamassa? Tule nuorteniltaan isännäksi / emännäksi! :)

Jokaisessa nuortenillassa on paikka auki kahdelle nuorelle, jotka pääsevät ideoimaan ja toteuttamaan iltaa yhdessä työntekijän kanssa!

Lue lisää TÄÄLTÄ ja ilmoita itsesi Sarille!

Nuorten ryhmät

Nuorten ryhmiä vetävät nuoret itse ja ne kokoontuvat joka viikko (ellei toisin mainita). Kokoontumispaikka on seurakuntakodin nuortentila (Sanantie 5, alakerta).

Pelikerho

Torstaisin klo 16-18. Kerhossa pelataan eri pelejä ja kinataan säännöistä ;) Ilolla mukaan! Kerhon vetäjinä Joona Kirjavainen ja Elias Pasanen.

Nuorten musaryhmä AKARI

Matalan kynnyksen kuoro- ja bändiryhmä kaikille musiikista ja laulamisesta kiinnostuneille nuorille. Luvassa hengellistä musaa meiltä ja maailmalta sekä mahtavaa meininkiä! Akari keikkailee mm. Muuramessuissa, ja harjoittelee niitä varten. Ohjaamassa Aapo Tähkäpää. Tsekkaa treenit ja keikat TÄÄLTÄ 

NUORTEN SOLU

Kaipaatko kasvaa uskossa ja jakaa asioita pienemmässä, luottamuksellisessa ryhmässä? Tule nuorten soluun! Solu on pienryhmä, joka kokoontuu noin jokatoinen viikko ja sen tarkoituksena on 1.) kasvaa uskossa (luetaan Raamattua tai jotakin solumatskua) sekä 2.) tukea solukavereita (jaetaan elämää ja rukoillaan asioita yhdessä). Solu on suljettu, pysyvä ryhmä, jossa samat ihmiset sitoutuvat käymään pidemmän aikaa. Näin luottamus pääsee syntymään ja on helpompi jakaa asioita.

Aloitamme ensimmäisen testisolun nyt tammikuussa! Ilmoittaudu mukaan Lauralle!!!

Vaikuta!

Haluatko vaikuttaa toimintaan tai tehdä jotakin ihan uutta? Kerro toiveesi ja ideasi rohkeasti  työntekijälle!

 

Joosua 1:9: Muista että olen sanonut sinulle: ole rohkea ja luja, älä pelkää äläkä lannistu...