nuoria kirkossa

Nuorille

Nuortenleiri Marttisissa 24.-26.9.2021. Ilmoittautuminen on auki 12.9. saakka. Leiri kustantaa 30 €. Ilmoittaudu nuortenleirille tästä

​​​​Tsekkaa meidät somesta: instassa meidät löytää nimimerkillä @muuramennuorisrk ja facebookista Muuramen nuori seurakunta. Jos sulla on tarvetta jutella kahden kesken, ota yhteyttä Sariin tai Nelliin

Näiltä sivuilta löydät tietoa Muuramen nuoren seurakunnan toiminnasta: viikkotoiminnasta eli nuortenilloista ja ryhmistä, isostoiminnasta sekä ajankohtaisista leireistä ja retkistä.

Nuortenillat

Yökahvila joka kuun ensimmäinen perjantai klo 19-23.30, srk uudessa tilassa. ( 10.9., 1.10., 5.11., KLS ja nuortenjoulujuhla 3.12.)

Nuortenillat keskiviikkoisin klo 18-21 uudessa tilassa R-kioskin vieressä. (15.9., 22.9., 6.10., 13.10., 27.10., 10.11., 17.11., 24.11., 8.12., 15.12.,)

Nuortenillat ovat Muuramen seurakunnan viikon kohokohtia! Tule mukaan kuulemaan Jumalan sanaa, rukoilemaan, skabailemaan ja juttelemaan! :)

Illat ovat avoimia kaikille yläkouluiästä alkaen.

Tervetuloa mukaan! <3

Nuorten ryhmät

Nuorten ryhmiä vetävät nuoret itse ja ne kokoontuvat joka viikko (ellei toisin mainita). Kokoontumispaikka on srk:n uudet tilat (Virastotie 2, R-kioskin vieressä).

Pelikerho

Keskiviikkoisin klo 16-18. Kerhossa pelataan eri pelejä ja kinataan säännöistä ;) Ilolla mukaan! Kerhon vetäjinä Elias Pasanen ja Milka Villgren.

Nuorten musaryhmä AKARI

Matalan kynnyksen kuoro- ja bändiryhmä kaikille musiikista ja laulamisesta kiinnostuneille nuorille. Luvassa hengellistä musaa meiltä ja maailmalta sekä mahtavaa meininkiä! Akari keikkailee mm. Muuramessuissa, ja harjoittelee niitä varten. Ohjaamassa Aapo Tähkäpää. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan, ota yhteyttä Aapoon: 050 541 4610

Vaikuta!

Haluatko vaikuttaa toimintaan tai tehdä jotakin ihan uutta? Kerro toiveesi ja ideasi rohkeasti  työntekijälle!

Joosua 1:9: Muista että olen sanonut sinulle: ole rohkea ja luja, älä pelkää äläkä lannistu...