nuoria kirkossa

Nuorille

​​​​Tsekkaa meidät somesta: instassa meidät löytää nimimerkillä @muuramennuorisrk ja facebookista Muuramen nuori seurakunta. Jos sulla on tarvetta jutella kahden kesken, ota yhteyttä Sariin, Peteen tai Johannaan.

Näiltä sivuilta löydät tietoa Muuramen nuoren seurakunnan toiminnasta: viikkotoiminnasta eli nuortenilloista ja ryhmistä, isostoiminnasta sekä ajankohtaisista leireistä ja retkistä.

Nuortenillat

Joka toinen perjantai klo 19-22

Nuortenillat ovat Muuramen seurakunnan viikon kohokohtia! Niltoihin keräännytään viettämään aikaa ystävien kesken mm. hyvän opetuksen, yhteisen hauskanpidon, pelailun, jammailun ja hengailun merkeissä. Ilta alkaa ohjelmallisella osuudella ja päättyy yhteiseen hartaushetkeen tai kerran kuussa pidettävään nuorten omaan iltakirkkoon. Välissä on aikaa vapaalle olemiselle ja työntekijän kanssa voi myös jutella mieltä painavista asioista. Paikalla on aina joku nuorisotiimistämme sekä nuoria vastuunkantajia. Ovet ovat auki koko illan, tervetuloa tulemaan ja menemään vapaasti. :)

TIIMIT

Tule tekemään nuortenilloista näköisesi!

Haluatko vaikuttaa siihen, mitä nuortenilloissa tapahtuu? Onko sinulla lyömätön idea? Tai haluatko ylipäänsä olla mukana tekemässä ja auttamassa? Ilmoittaudu Tiimeihin!

Ilmoita itsesi mukaan TÄSTÄ tai laittamalla viestiä Johannalle.

NUORTEN SOLU

Kaipaatko kasvaa uskossa ja jakaa asioita pienemmässä, luottamuksellisessa ryhmässä? Tule nuorten soluun! Solu on pienryhmä, joka kokoontuu noin jokatoinen viikko ja sen tarkoituksena on 1.) kasvaa uskossa (luetaan Raamattua tai jotakin solumatskua) sekä 2.) tukea solukavereita (jaetaan elämää ja rukoillaan asioita yhdessä). Solu on suljettu, pysyvä ryhmä, jossa samat ihmiset sitoutuvat käymään pidemmän aikaa. Näin luottamus pääsee syntymään ja on helpompi jakaa asioita.

Solut toimivat joka toinen viikko vuoroviikoin nuorteniltojen kanssa. Kysy lisää tai ilmoittaudu mukaan Johannalle!

Nuorten ryhmät

Nuorten ryhmiä vetävät nuoret itse ja ne kokoontuvat joka viikko (ellei toisin mainita). Kokoontumispaikka on seurakuntakodin nuortentila (Sanantie 5, alakerta).

Pelikerho

Torstaisin klo 16-18. Kerhossa pelataan eri pelejä ja kinataan säännöistä ;) Ilolla mukaan! Kerhon vetäjinä Joona Kirjavainen ja Elias Pasanen.

Nuorten musaryhmä AKARI

Matalan kynnyksen kuoro- ja bändiryhmä kaikille musiikista ja laulamisesta kiinnostuneille nuorille. Luvassa hengellistä musaa meiltä ja maailmalta sekä mahtavaa meininkiä! Akari keikkailee mm. Muuramessuissa, ja harjoittelee niitä varten. Ohjaamassa Aapo Tähkäpää. Tsekkaa treenit ja keikat TÄÄLTÄ

Vaikuta!

Haluatko vaikuttaa toimintaan tai tehdä jotakin ihan uutta? Kerro toiveesi ja ideasi rohkeasti  työntekijälle!

Joosua 1:9: Muista että olen sanonut sinulle: ole rohkea ja luja, älä pelkää äläkä lannistu...