nuoria kirkossa

Jokaviikkoista touhua, tohinaa ja yhdessäoloa

Muuramen nuoren seurakunnan viikkotoimintaan kuuluvat perjantaiset Nuortenillat sekä viikolla kokoontuvat nuorten vetämät ryhmät; Pelikerho ja musaryhmä Akari. Syksyllä menossa on myös kitarakurssi. Kaikki viikkotoiminta tapahtuu seurakuntakodilla (Sanantie 5). Katso tarkemmin alta ja tule mukaan!

Nuortenillat

Joka perjantai klo 18-22

Nuortenillat ovat Muuramen seurakunnan viikon kohokohtia! Niltoihin keräännytään viettämään aikaa ystävien kesken mm. hyvän opetuksen, yhteisen hauskanpidon, pelailun, jammailun ja hengailun merkeissä. Ilta alkaa ohjelmallisella osuudella ja päättyy yhteiseen hartaushetkeen tai kerran kuussa pidettävään nuorten omaan iltakirkkoon. Välissä on aikaa vapaalle olemiselle ja työntekijän kanssa voi myös jutella mieltä painavista asioista. Paikalla on aina joku nuorisotiimistämme sekä nuoria vastuunkantajia. Ovet ovat auki koko illan, tervetuloa tulemaan ja menemään vapaasti. :)

Tsekkaa nuorteniltojen aiheet ja vieraat  TÄÄLTÄ

 

Nuorteniltojen EMÄNNÄT JA ISÄNNÄT

Haluatko vaikuttaa siihen, mitä nuortenilloissa tapahtuu? Onko sinulla lyömätön idea? Tai haluatko ylipäänsä olla mukana tekemässä ja auttamassa? Tule nuorteniltaan isännäksi / emännäksi! :)

Jokaisessa nuortenillassa on paikka auki kahdelle nuorelle, jotka pääsevät ideoimaan ja toteuttamaan iltaa yhdessä työntekijän kanssa!

Lue lisää TÄÄLTÄ ja ilmoita itsesi Lauralle tai Sarille!

Nuorten ryhmät

Nuorten ryhmiä vetävät nuoret itse ja ne kokoontuvat joka viikko (ellei toisin mainita). Kokoontumispaikka on seurakuntakodin nuortentila (Sanantie 5, alakerta).

Pelikerho

Torstaisin klo 16-18. Kerhossa pelataan eri pelejä ja kinataan säännöistä ;) Ilolla mukaan! Kerhon vetäjinä Joona Kirjavainen ja Elias Pasanen. 

Nuorten musaryhmä AKARI

Matalan kynnyksen kuoro- ja bändiryhmä kaikille musiikista ja laulamisesta kiinnostuneille nuorille. Luvassa hengellistä musaa meiltä ja maailmalta sekä mahtavaa meininkiä! Syksyllä tulossa myös pari keikkaa. Ohjaamassa Aapo Tähkäpää.

Harjoitukset noin joka toinen perjantai klo 16-18. Katso tarkemmin TÄÄLTÄ

Vaikuta!

Haluatko vaikuttaa toimintaan tai tehdä jotakin ihan uutta? Kerro toiveesi ja ideasi rohkeasti  työntekijälle!

 

Kitarakurssi edelleen menossa!

Tule mukaan soittelemaan! Lue lisää TÄÄLTÄ

Joosua 1:9: Muista että olen sanonut sinulle: ole rohkea ja luja, älä pelkää äläkä lannistu...